Yalan dizisi yeni bölümde neler yaşandı? Melike katil damgasından kurtuluyor...

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yalan dizisi son bölümü ile milyonları ekrana kilitledi. Dizinin son bölümünde Melike kaçırılmıştı. Peki Yalan dizisi yeni bölümünde neler yaşandı? İşte Yalan dizisi son bölümde yaşanan şok gelişmeler...

DNA testi yaptıran Melike, Duru’nun gerçeği öğreneceği düşüncesiyle kendini aklamak üzere harekete geçer. Adalet aramak için çıktığı yolda, Yaman’la tanışması hayatının belki de en büyük sürprizi olacaktır. Kapıldığı şüpheyle kendi araştırmasını yapmaya kalkan Duru, Kerim’le beklenmedik bir anlaşma yapar. Kerim’in gitmediğini anlayan Hazal, Kerim ve Duru’nun arasını bozmak için sonucu çok ağır olacak bir oyun kurar.

Yalan dizisi yeni bölümde neler yaşandı? Melike katil damgasından kurtuluyor...

Hazal, her şeyi kendi istediği gibi yönettiğini sanırken, DNA testi yapıldığını öğrenmesi onu büyük bir yıkıma sürükler. Berrin’in yalanlarını tek tek anlayan Haluk, Berrin’i büyük bir kıskacın içine çeker ve itirafa zorlar. Kapana kısılan Berrin, canı pahasına Haluk’un oyunundan kurtulmak isterken Hülya ve Cengiz’i de harekete geçirir. Melike’nin keskin tavrıyla ondan uzakta kalmak zorunda olan Kadir ise Haluk’un yapacaklarını tahmin edip Melike’yi uyarmaya çalışsa da başarılı olamaz. Gözü dönen Haluk ise Melike’nin sonunu getirecek emrini hiç düşünmeden verir. Peki Melike, Haluk’un elinden kurtulabilecek midir?

KENAN'IN ESKİ SEVGİLİSİNDEN MELİKE'Yİ ŞOK EDEN GELİŞME

Melike yıllar önce ailesi bildiği Kenan'ın onu başkasıyla aldattığını öğrenir. Onu aldattığı kadın ise olay gecesi eve Kenan'dan önce iki kişinin daha eve girdiğini söyler. Bu gelişme sonrası Yaman Savcı Melike için elinden geleni yapacaktır.

Yalan dizisi yeni bölümde neler yaşandı? Melike katil damgasından kurtuluyor... ile ilgili etiketler Yalan dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamadan sağ çıkan işçi dehşet anlarını anlattı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan OBA Makarna'nın fabrikasında dün patlama yaşanmış, olayda 1 işçi ölürken 30 işçi de yaralanmıştı. Faciadan yaralı kurtulmayı başaran işçilerden Ahmet Dedecan dehşet anlarını anlattı.