Yalı Çapkını 6. bölüm youtube izle! puhutv Yalı Çapkını 6. bölüm full izle!

Yalı Çapkını 6. bölüm ile Star TV ekranlarında. Cuma akşamları yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümü ile dizi bitiminde Youtube de. İşte, Yalı Çapkını 6. bölüm full izle ekranı…

Yalı Çapkını 6. bölüm ile 28 Ekim tarihinde Star TV de. Cuma akşamlarının en çok sevilen yapımlarından biri olan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisi son bölümü ile oldukça merak edilmekte.

YALI ÇAPKINI 6. BÖLÜM

Yusuf’la kavga eden Ferit, uzun bir süre sakinleşmez ve hıncını Seyran’dan çıkarır. Üniversite sınavında çok iyi puan alan Seyran’ı kötü bir haber beklemektedir.

Yalı Çapkını 6. bölüm youtube izle! puhutv Yalı Çapkını 6. bölüm full izle!

Kazım ve Suna ile beraber dışarıda yenen bir aile yemeğinde ise sürprizler art arda yaşanır. Pelin’in Ferit’ten, Yusuf’un da Seyran’dan vazgeçmeye niyeti yoktur.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yusuf’un Seyran’ın eski sevgilisi olduğunu öğrenen Ferit, bu duruma bozulur. Yusuf’un ise Seyran’la konuşma ısrarı sürer.

Yalı Çapkını 6. bölüm youtube izle! puhutv Yalı Çapkını 6. bölüm full izle! - Resim : 2

Seyran durumu açıklamak için Suna ile konuşması gerektiğini söyleyince Ferit kardeşlerin yalnız kalmasını sağlar. Gülgün’ün davetiyle Kazım ile beraber tüm aile Korhanları ziyarete gelir.

YALI ÇAPKINI 6. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yalı Çapkını 6. bölüm youtube izle! puhutv Yalı Çapkını 6. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.