Yalı Çapkını 7. bölüm izle

Yalı Çapkını 7. bölüm full izlenmek için yayında. Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını son bölüm ile dizi bitiminde puhutv de.

Yalı Çapkını 7. bölüm full izlenmek için 4 Kasım tarihinde Star TV de. Cuma akşamlarında yayınlanan ve başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını dizisinin son bölümünde; Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda kendisine iş bulmuştur.

Yusuf, Seyranların uzaktan akrabası olduğunu söyleyerek yalıda iş bulur. Ferit ise bu duruma çok sinirlenir ve Seyran’la olan biten hakkında konuşmak için ona bütün günü beraber geçirmeyi teklif eder.

Yalı Çapkını 7. bölüm izle

Fuat ise Suna’yla çalışmaya devam eder. Halis Ağa’nın Kazımlara ziyareti, Hattuç ile eski defterlerin açılmasına neden olur. Suna ve Seyran’ın Fuat ile Ferit’le çıktığı yemek ise beklenmedik bir sürprizle sonlanır.

Yalı Çapkını 7. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Yusuf’la kavga eden Ferit, uzun bir süre sakinleşmez ve hıncını Seyran’dan çıkarır. Üniversite sınavında çok iyi puan alan Seyran’ı kötü bir haber beklemektedir. Kazım ve Suna ile beraber dışarıda yenen bir aile yemeğinde ise sürprizler art arda yaşanır. Pelin’in Ferit’ten, Yusuf’un da Seyran’dan vazgeçmeye niyeti yoktur.

Yalı Çapkını 7. bölüm izle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.