yalı çapkını 8. bölüm izle

Yalı Çapkını 8. bölüm ile Star TV de. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi son bölümün hemen ardından kesintisiz bir şekilde Youtube platformundan izlenebilecek.

Yalı Çapkını dizisi 8. bölüm ile Star TV ekranlarında. Cuma akşamları yayınlanan ve her bölümü ile olay yaratan Yalı Çapkını dizisinde yeni olaylar izleyenleri ekranları başına bağlayacak.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını dizisi son bölümünde; Ferit gece Suna’nın kendisini öptüğünü Seyran’a söyleyince Seyran çok sinirlenir ve Ferit suçsuz olduğunu söylese de ona inanmaz ve onu suçlar.

yalı çapkını 8. bölüm izle

Seyran; annesinin hasta olduğunu öğrenince soluğu onun yanında alır ve gece annesinin yanında kalır. Ferit ise durumdan istifade Pelin ile dışarı çıkar. Seyran, Suna’ya Ferit’i öpmesiyle ilgili hesap sorarken olan biteni duyan Kazım deliye döner ve Suna için yeni planını uygulamaya koyar.

YALI ÇAPKINI 8. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

yalı çapkını 8. bölüm izle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kardeşi Sıla Doğu ile öpüşen Dilan Polat'tan ilginç savunma: Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayıldım!

Tahliye partisi sırasında kardeşi Sıla Doğu ile dudak dudağa öpüşen Dilan Polat 'hayasızca hareketler' suçundan çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Bu gelişme sonrası Instagram hesabından video paylaşan Dilan Polat "Benim için utanç vericiydi. Ben iyi değilim. Kısmi felç geçirdim, 3 defa bayılmışım." dedi.