Yalı Çapkını dizisinde beklenen sahne! Sinan'ın yalanları ortaya çıktı! Seyran Ferit ile çalışacak...

Yalı Çapkını, Türk televizyonlarında büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen, aşk, entrika ve aile kavgalarının harmanlandığı bir dizi. Yalı Çapkını dizisi, Seyran ve Ferit'in zoraki evlilikleriyle başlayan ve zamanla birbirlerine aşık olmalarını konu alıyor. İşte Yalı Çapkını dizisi yeni bölümde yaşanan gelişmeler...

Yalı Çapkını her Cuma saat 20:00 de izleyici ile buluşuyor. Dizideki karakterlerin geçmişleri ve sırları, ilişkileri karmaşık hale getirir. İhanetler, entrikalar ve beklenmedik gelişmeler, izleyiciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor. 

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Oğlunun Seyran ile evliliğine hiç sıcak bakmayan Ayla, onları ayırmak için planlar yapmaya başlar. Ferit, çizimleri çok beğenilen Seyran'ı birlikte çalışmaya ikna etmek için yoğun bir çaba gösterir. Ancak Seyran, Sinan ile ilişkisinden dolayı bu teklifi sıcak karşılamaz. Büyük bir sırrın peşine düşen Kazım, hedefine adım adım daha da yaklaşır. Seyran ve Sinan'ın ailelerine verdiği haber herkes için soğuk duş etkisi yaratır. Sinan'la birlikte yeni ve güzel bir hayat kurmak isteyen Seyran, kendini hiç beklemediği bir tuzağın içinde bulur. Şirket için hayati bir anlaşmanın eşiğine gelen Ferit, imkansız görünen bir şartın koşulmasıyla her şeyin bittiğini düşünür. Fakat hiç beklemediği bir anda bir sürpriz yaşanır.

Yalı Çapkını dizisinde beklenen sahne! Sinan'ın yalanları ortaya çıktı! Seyran Ferit ile çalışacak... ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Star TV Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.