Yalı Çapkını'nda sürpriz geri dönüş! Afra Saraçoğlu'ndan kalp emojisiyle yanıt

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizide Halis Korhan karakterine hayat veren usta oyuncu Çetin Tekindor'un diziye geri döndüğü müjdesi, hayranlarını sevindirdi.

İki yıllık zaman atlamasıyla yeni sezonuna başlayan Yalı Çapkını'nda, Halis Korhan karakterinin geleceği merak konusu olmuştu. Çetin Tekindor'un sosyal medya hesabından yaptığı "Buluştuk." paylaşımı, karakterin diziye geri döneceğinin sinyali oldu.

AFRA SARAÇOĞLU HEM YANIT VERDİ HEM YAYINLADI

Dizide Seyran karakterini canlandıran Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor'un paylaşımına kalp emojisiyle yanıt vererek heyecanını gizleyemedi. Ayrıca kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşımda "Hoş geldin yakışıklı" diyerek duygusunu ifade etti.

YALI ÇAPKINI'NDA YENİ DÖNEM

Halis Korhan'ın diziye geri dönmesiyle birlikte, Yalı Çapkını'nda yeni bir dönem başlıyor. Seyran ve Ferit'in hayatlarına yeniden giren Halis Korhan, dizinin ilerleyen bölümlerinde önemli gelişmelere neden olacak gibi görünüyor.

SEYRAN VE FERİT YENİ YAŞAMINA ALIŞTI MI?

Dizinin yeni sezonunda Seyran ve Ferit, yeni bir hayata başlamışlardı. Ancak Halis Korhan'ın geri dönüşüyle birlikte, çiftin hayatında beklenmedik sürprizler yaşanacak gibi görünüyor.

Yalı Çapkını hayranları, Çetin Tekindor'un diziye geri dönmesiyle birlikte heyecanla yeni bölümleri bekliyor. Peki, Halis Korhan'ın dönüşü Seyran ve Ferit'in ilişkisini nasıl etkileyecek? Cevaplarını öğrenmek için Yalı Çapkını'nı kaçırmayın.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Yalı Çapkını her cuma Star TV ekranlarında saat 20:00'de ekrana geliyor.

 

Yalı Çapkını'nda sürpriz geri dönüş! Afra Saraçoğlu'ndan kalp emojisiyle yanıt ile ilgili etiketler Yalı Çapkını Çetin Tekindor Afra Saraçoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.