Yaralı Kalbim 48. bölüm izle! 24 Mart Yaralı Kalbim 49. bölüm fragmanı özeti

Yaralı Kalbim 48. bölüm izle ile Kanal 7’de. 24 Mart 2021 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünü tek parça halinde Youtube platformundan izleyebilirsiniz. Peki, Yaralı Kalbim 49. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’ın oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin 48. bölümü 24 Mart Çarşamba gününde Kanal 7 ekranlarında izleyicisi ile buluştu. Yaralı Kalbim dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler Kanal 7 platformu üzerinden de izleyebilecekler.

Yaralı Kalbim dizisinin 48. bölümü 24 Mart Çarşamba gününde saat 11.50’den itibaren Kanal 7 ekranlarında olacak.

Yaralı Kalbim’de bu akşam Mann, Dev ve Geet’in karşılaşmaması için elinden geleni yapar. Fakat Geet, Dev’i görür. Bir anda bayılan Geet, kendine gelebilecek mi?

YARALI KALBİM 48. BÖLÜM ÖZETİ

Geet ve Mann sonunda kendileri için ayarlanan otele gider. Fakat Mann kaldıkları otelin müdürünün Dev olduğunu öğrenir. Geet’in onu görmesini istemeyen Mann otelden ayrılmayı düşünür. Onu vazgeçirmeye çalışan Geet ise onun bu ısrarını anlamlandıramaz.

Yaralı Kalbim 48. bölüm izle! 24 Mart Yaralı Kalbim 49. bölüm fragmanı özeti

Dev’in karşısına çıkıp Geet’e görünmemesini söyleyen Mann, onun gözünü korkutur. Mann’ın uğraşlarına rağmen Geet, Dev’i görür. Bir anda büyük bir şok yaşayan Geet, yere yığılır. Geet’i muayene eden doktor ne diyecek?

YARALI KALBİM SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yaralı Kalbim 48. bölüm izle! 24 Mart Yaralı Kalbim 49. bölüm fragmanı özeti ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.