Yaralı Kalbim 54. bölüm fragmanı izle 30 Mart 2021

Yaralı Kalbim 54. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 29 Mart Pazartesi gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim son bölümünde Geet bebeğini kaybeder. İşte Yaralı Kalbim 30 Mart Salı özeti…

Yaralı Kalbim 53. son bölümü ile Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Drashti Dhami ve Gurmeet Chaudhar’in oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünde; Geet bebeğinin ölüm haberini alır ve adeta yıkılır. Mann ise Geet’e gerçekleri kabullenmesi gerektiğini söyleyerek onu sakinleştirmektedir.

Yaralı Kalbim Son Bölümde Neler Yaşandı?

İç kanaması olan Geet zor da olsa hayata döner fakat bebeğini kaybeder. Mann ve büyükanne bu haberi aldığında yıkılır. Bebeğinin öldüğünü öğrenen Geet ise duyduklarına inanmak istemez.

Geet hastaneden çıktığında bebek için hazırladıkları odaya girer ve boş olduğunu görünce şok olur. Anne olamayacağına inanmak istemeyen Geet Mann’a kızar. Mann ise Geet’e gerçekleri kabullenmesi gerektiğini söyler. Gözyaşlarına boğulan Geet ne yapacak?

Yaralı Kalbim 54. bölüm fragmanı izle 30 Mart 2021 ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.