Yaralı Kalbim 60. bölüm izle!

Yaralı Kalbim 60. bölüm izlenmek için yayında. 5 Nisan 2021 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Yaralı Kalbim 60. bölüm tek parça halinde Youtube’de. Peki, Yaralı Kalbim 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaralı Kalbim 60. bölüm ile 5 Nisan Pazartesi gününde Kanal 7 ekranlarında yayınlandı. Başrollerinde Drashti Dhami ile Gurmeet Chaudhar’in oynadığı Yaralı Kalbim dizisinin son bölümünde Geet sonunda Mann’ı affeder. Dev ise kendisini Mann olarak tanıtarak Geet’i götüreceğini söyler. Mann, Geet ve Dev içinde bulundukları oyundan kendilerini kurtarabilecekler mi?

YARALI KALBİM 60. BÖLÜM İZLE İÇİN TIKLAYINIZ

Başrollerinde Drashti Dhami ile Gurmeet Chaudhar’in yer aldığı Yaralı Kalbim dizisi 59. bölüm ile Kanal 7 ekranlarında izleyenleri ile buluştu.

Yaralı Kalbim 60. bölüm izle!

Geet Mann’ın gittiğini düşünerek rahatlar fakat Mann ona bir sürpriz yapar. Geri kalan hayatında hep kendisini bekleyeceğini söyleyen Mann Geet’in ağzından çıkacak sözlere bakar. Geet daha fazla dayanamaz ve soluğu Mann’ın yanında alır. Büyük bir hasretle sarılan ikili gözyaşlarına boğulur.

Öte yandan Dev, kendisini Mann olarak tanıtıp Geet’i geri götürmek istediğini söyler. Teji onun Geet’i üzmesine izin veremeyeceğini dile getirir. Teyzeye büyük bir oyun oynayan Mann gerçekleri anlatmak ister. Teji ve annesi Dev ve Mann’ın gerçek kimliklerini öğrenecek mi?

Yaralı Kalbim 60. bölüm izle! ile ilgili etiketler Yaralı Kalbim 60. bölüm Yaralı Kalbim 61. bölüm fragmanı Yaralı Kalbim

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi.