Yarın Trabzon'da okullar tatil mi? 10 Şubat kar tatili var mı?

Yarın Trabzon'da okullar tatil mi? Okullara kar tatili haberleri peş peşe geliyor. Doğu Anadolu ve Karadeniz'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Trabzon'da okulların tatil olup olmadığı arama motorlarından araştırılmayı sürdürülüyor. MEB ve Valilikten açıklamalar gelmeye devam ediyor. Peki, Yarın Trabzon'da okullar tatil mi? 10 Şubat kar tatili var mı? Detaylar haberimizde..

Yarın Trabzon'da okullar tatil mi? Kış aylarının gelmesi ile kar yağışı büyük bir etken haline geldi. Ülke genelinde çoğu ilde okullar kar yağışı nedeni ile tatil edildi. 10 Şubat’ta okulların tatil olup olmadığı merak ediliyor. Van, Zonguldak, Batman, Giresun, Samsun, Karabük, Bitlis ve Rize'de okullar tatil edildi. Peki, Yarın Trabzon'da okullar tatil mi? 10 Şubat kar tatili var mı? Detaylar haberimizde..

okul kar tat ile ilgili görsel sonucu

YARIN TRABZON'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Trabzon'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim 2 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar nedeniyle 10 ve11 Şubat'ta il genelinde ilk ve orta dereceli okullar, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile halk eğitim merkezlerinde eğitim öğretime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, engelli ve hamile kamu personelinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ile Sakarya, Bilecik, Erzincan, Kars, Ardahan, Ağrı ve Muş çevrelerinin kar yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, İç Anadolu’nun güneyi, Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun güneyi ile Güneydoğu Anadolu’nun batısında yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi beklendiğinden; oluşabilecek olumsuzluklara (soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeler ve ulaşımda aksamalar gibi) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI: Doğu Anadolu'nun doğusu ile Doğu Karadeniz'in yüksek kesimlerinin dik eğime sahip ve yüksek kar örtüsü olan yerlerinde çığ tehlikesi bulunduğundan dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI: Kıyı kesimlerde hafif ve orta, iç ve doğu kesimlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceğinden, oluşabilecek olumsuzluklara (ulaşımda aksamalar, vb) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA
Parçalı ve yer yer çok bulutlu, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

EDİRNE °C, 6°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 4°C
Parçalı ve çok bulutlu

KIRKLARELİ °C, 4°C
Parçalı bulutlu

KOCAELİ °C, 3°C
Çok bulutlu

EGE
Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, -2°C
Parçalı bulutlu

DENİZLİ °C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 8°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 6°C
Parçalı ve az bulutlu

AKDENİZ
Parçalı ve az bulutlu, Doğu Akdeniz'in iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin iç kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.

ADANA °C, 7°C
Parçalı bulutlu

ANTALYA °C, 10°C
Parçalı ve az bulutlu

HATAY °C, 5°C
Parçalı ve az bulutlu

ISPARTA °C, -1°C
Parçalı ve az bulutlu

 

İÇ ANADOLU
Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve doğusunun hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Rüzgarın; bölgenin güneyinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak (40-60 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

 

Yarın Trabzon'da okullar tatil mi? 10 Şubat kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Trabzon MEB Okul Kar tatili yarın okullar tatil mi kar yağışı
GÜNÜN VİDEOSU

Selçuk Bayraktar'a hiç beklemediği yerden soru geldi: Ceketiniz çok güzelmiş ne iş yapıyorsunuz

TEKNOFEST'i takip eden genç bir kadın, toplu fotoğraf çekimi sırasında T3 Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar'ın yanına gelerek "Ceketiniz çok güzelmiş, ne iş yapıyorsunuz?" diye sordu.