Yasak Elma 103. son bölüm izle

Yasak Elma 103. bölüm ile FOX TV ekranlarında yayınlandı. Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Yasak Elma’nın son bölümü kesintisiz halde sadece FOXPlay’de. İşte Yasak Elma 103. bölüm full izle linki…

Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma 103. bölüm ile 22 Mart Pazartesi akşamında FOX TV ekranlarında yayınlandı. Her bölümünde aksiyonun ve heyecanın eksik olmadığı Yasak Elma dizisinin son bölüm tekrarını dileyenler FOXPlay platformu üzerinden izleyebilecekler.

5 yılın sonunda Yıldız gözlerini sonunda nihayet açmıştır. Çıkan yangının üzerinden seneler geçerken yıllar olağanca hızıyla geçmiş ve herkesin hayatında büyük değişiklikler olmuştur. Yıldız da olanlar karşısında büyük bir şok yaşarken eski hayatını geri kazanmak için elinden gelen bütün çabayı göstermeye başlamıştır.

YASAK ELMA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yıldız ile arası bozulan Çağatay’ın durumuna üzülen Hasan Ali bu olaya el atmıştır. Şahika da Hasan Ali’nin karısı olarak yerini sağlamlaştırmak adına ikiliyi barıştırma çabaları içerisine girerek göze girmeyi kendisine hedef haline getirmiştir. Cansu da kaybedecek bir şeyi olmadığından gözünü karartarak daha tehlikeli bir hal almıştır.

Yasak Elma 103. son bölüm izle

Hasan Ali dinlediği Ender’in konuşmaları akabinde Mahmut’tan şüphelenmeye başlarken Mahmut ile Şahika arasındaki ilişkiyi çözerek ikisinden de tek seferde kurtulmanın planlarını yapmaya başlamıştır. Çağatay da Emir ile Caner sayesinde sonunda Cansu’dan kurtulmanın yolunu bulmuştur. Ancak Çağatay tam bu belalardan kurtulmak üzere iken yaşanan bir son dakika gelişmesi her şeyi alt üst etmeye yetmiştir.

Yasak Elma dizisinin 103. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Yasak Elma 103. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.