Yasak Elma 104. son bölüm izle

Yasak Elma 104. bölüm full izlenmek için yayında. Fox TV ekranlarının fenomen dizisi Yasak Elma 104. bölüm tamamı kesintisiz olarak tek parça halinde Foxplay platformunda.

Yasak Elma 104. bölüm ile Fox TV ekranlarında gösterime girdi. Başrollerinde Şevval Sam ve Eda Ece’nin oynadığı Yasak Elma dizisinin son bölümü 29 Mart Pazartesi akşamında yayınlandı. Yasak Elma son bölümünde, Hasan Ali inatla Çağatay’ı yanında tutmak adına çok riskli bir karara varır. Ender de sonunda Şahika ile Hasan Ali’yi birbirinden ayırmanın yolunu bulmuştur.

Yasak Elma Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yasak Elma son bölümüne senaryo değişikliği damgasını vurdu. Şahika ve Hasan Ali’yi gören izleyenler adeta şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yasak Elma dizisi tam 5 yıllık bir zaman aşımına uğrarken karakterlerin yaşantısı da bir anda alt üst oldu.

Yasak Elma 104. bölüm full izle
Yasak Elma 104. bölüm

 

Hasan Ali tüm şirketi tamamen kaybederken kebapçılığa başladı. Yıldız ve Çağatay evde çıkan yangın yüzünden dumandan zehirlenirken Yıldız da bunun etkisiyle komaya girdi. Çağatay da Cansu ile evlenerek Yıldız'dan olan oğluyla birlikte yaşamaya başladı. Cansu da Yıldız’ın oğluna annelik yapmaya başladı.

Yasak Elma 105. yeni bölümü gelecek hafta 5 Nisan Pazartesi akşamında Fox TV ekranlarında olacak.

Yasak Elma 104. son bölüm izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi.