Yasak Elma 88. bölüm full izle!

Yasak Elma 88. bölüm full izle! Yasak Elma 88. bölüm izle bağlantısı tek parça dizi bitiminde fox tv'de. Bu akşam yeni bölümü ekrana gelecek olan Yasak Elma 88. bölüm tek parça fox play ekranlarında da yayınlanacak. Peki, Yasak Elma yeni bölümde neler yaşanacak?

Yasak Elma 88. bölüm izle linki merak ediliyor. Diziye yeni katılan Erdal Özyağcılar ve Berk Oktay'la heyecanı bir kat daha artan Yasak Elma 88. bölüm tek parça fox tv ve youtube üzerinden yayınlanacak.

Yasak Elma son bölümde; Yıldız, Çağatay'ın gözünde kendini aklamaya çalışırken, bir yandan da Hasan Ali'yle oğlunun arasını düzeltmeye çabalar. Feride, Yıldız'ı ilk gördüğü andan itibaren sevmemiştir ve oğlunu bu konuda doldurur. Çağatay'ın ciddi bir ilişki istememesi Yıldız'ın geri adım atmasına sebep olur.

YASAK ELMA 88. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yıldız ve Şahika, Ender'den intikam almak için birlik olup, Ender'i Halit'ten ayırmak için ellerinden geleni yaparlar. Ender'in Halit'le sürpriz bir şekilde evlenmesi birçok kişinin canını yaktığı için, Yıldız ve Şahika dışarıdan da yardım alarak işlerini kolaylaştırırlar. Herkesin istediğini elde ettiğini sandığı noktada beklenmeyen bir kaza, Ender, Şahika ve Yıldız'ı bir araya getirir.

Yasak Elma 88. bölüm full izle! - Resim : 2

Yasak Elma 88. bölüm full izle! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 88. bölüm tek parça yasak elma 88. bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Teröristbaşı Fethullah Gülen'e stadyumda ayin: Tekbir yerine İncil'den pasajlar!

1999 yılından itibaren Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) yaşayan geçtiğimiz günlerde ölen Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen için Pensilvanya'da bir stadyumda cenaze töreni düzenlendi. Terörist Gülen'in cenaze namazını örgütün önde gelen isimlerinden Suat Yıldırım kıldırdı. Elebaşı için düzenlenen cenaze töreninde tekbir getirilmesi yasaklanırken tabut başında bir kardinal İncil'den pasajlar okundu.