Yasak Elma 96. bölüm!

Yasak Elma 96. bölüm izlenmek için yayında. 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma 96. bölümde neler oldu? Her Pazartesi akşamı izleyicisini ekran başına kilitleyen Yasak Elma 97. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma 96. bölüm, 1 Şubat 2021 Pazartesi akşamı da izleyicisini ekran başına kilitledi. Yasak Elma yeni bölümde nelerin olacağını merak edenler için dizinin yeni bölüm detayları haberimizde.

YASAK ELMA 96. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Zeynep ve Yıldız birbirine çok düşkün ama hayalleri birbirinden tamamen farklı olan iki kardeştirler. Yıldız'ın hayatı sosyetenin kraliçesi Ender Argun'la tanışınca değişir. Ender, Yıldız'ı kocası Halit Argun'dan kurtulmak için kullanmaya karar vermiş ve Yıldız'a hayatının teklifini sunmuştur.

 Yasak Elma 96. bölüm fragmanı! FOX TV Yasak Elma 97. bölümde neler olacak? Yasak Elma son bölüm izle

Yıldız'ın hayatında bunlar olurken, Zeynep'in çalıştığı firma Alihan Taşdemir tarafından satın alınır. Alihan son derece kibirli, ukala, zengin bir iş adamıdır. Zeynep ve Alihan'ın zıtlıkları kısa zamanda bir etkileşime dönüşür. Zeynep'in bilmediği şey ise Alihan'ın Halit'in ortağı ve ikinci karısının kardeşi olmasıdır. Yıldız'ın vereceği karar sadece kendini değil Zeynep'i de etkileyecektir.

Yasak Elma 96. bölüm! ile ilgili etiketler Yasak Elma yasak elma 96. bölüm yasak elma en son bölüm

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Meclis'te gergin anlar! İYİ Parti ve DEM arasında tartışma! Turhan Çömez, DEM’lilerin üzerine yürüdü

TBMM Genel Kurulu’nda İYİ Parti ve DEM Parti arasında tartışma yaşandı. İYİ Partili vekil Turhan Çömez konuşması esnasında DEM Partili milletvekillerinin sıralarına yürüdü.