Yasak Elma Erim değişti mi? İlber Uygar Kaboğlu diziden neden ayrıldı?

Yasak Elma dizisinde Erim karakterini canlandıran İlber Uygar Kaboğlu’nun neden ayrılıp ayrılmadığı merak konusu oldu. Yasak Elma Erim ayrıldı mı? Erim değişti mi? İlber Uygar Kaboğlu diziden neden ayrıldı? İşte detaylar…

Yasak Elma dizisinin 4. sezonunun oyuncu kadrosunda bazı isimlerde değişiklikler oldu. Bunlardan en önemlisi ise Erim karakterini canlandıran İlber Uygar Kaboğlu dikkat çekti. İzleyenler ise Erim’in neden Yasak Elma dizisinden ayrıldığını sorgulamaya başladı.

YASAK ELMA ERİM AYRILDI MI? DEĞİŞTİ Mİ?

Yasak Elma dizisinde zaman atlaması yaşandığından dolayı Erim karakterinin de büyümesi gerektiğinden Erim karakterine can veren İlber Uygar Kaboğlu dizinden ayrıldı ve yerine Arda Adil Görgen geçti.

Özellikle Meleklerin Aşkı dizisi ile dikkat çeken Arda Adil Görgen 1992 İstanbul doğumlu. Mimar Sinan Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan ve aktif olarak tiyatro yapan Arda Adil Görgen oyunculuk yeteneği ile yapımcıların dikkatini çeken bir isim.

 

Yasak Elma Erim değişti mi? İlber Uygar Kaboğlu diziden neden ayrıldı? ile ilgili etiketler Yasak Elma Erim İlber Uygar Kaboğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kassam Tugayları İsraillilerin olduğu binayı patlattı! İşte o anlar...

Kassam Tugayları Gazze ve Beyrut'a saldırılarına devam eden İsraillilerin olduğu Cibaliye Mülteci Kampı'nı füzeyle patlattıkları görüntüleri paylaştı.