Yasemin Özilhan bombayı patlattı! Kerem Bürsin 6 aydır o ismle aşk yaşıyor...

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in, iş insanı Sakıp Sabancı'nın torunu Melisa Tapan ile aşk yaşadığı iddiaları, yakın çevreden gelen açıklamalarla doğrulandı.

"Sen Çal Kapımı" dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinen Kerem Bürsin, geçtiğimiz günlerde Hande Erçel ile yaşadığı ilişkinin ardından yeni bir aşka yelken açmıştı. Adı sık sık farklı isimlerle anılan Bürsin'in gönlünü bu kez Sabancı ailesinden Melisa Tapan çaldırdığı konuşuluyor.

6 AYDIR BİRLİKTELERMİŞ

Kerem Bürsin'e yakın kaynaklar, çiftin aşk yaşadığına dair haberlerin doğru olduğunu ve ilişkinin yaklaşık 6 aydır sürdüğünü doğruladı. Uzun süredir gizli tutulan bu aşk, sonunda ortaya çıktı.

YASEMİN ÖZİLHAN BOMBAYI PATLATTI

Konuyla ilgili konuşan oyuncu ve sunucu Yasemin Özilhan, "Kerem ve Melisa'nın ilişkisi yeni değil, yaklaşık 6 aydır birlikteler. Bir süredir bunu gizli tutuyorlardı. Kerem'in yoğun çalışma temposu nedeniyle bir araya gelme fırsatları kısıtlı olsa da, ikisi de çok mutlu. Kerem'in keyfi yerine" şeklinde konuştu.

SABANCI AİLESİNDEN BİRİ DAHA OYUNCU SEVGİLİ YAPTI

Sabancı ailesi, son dönemde sık sık magazin dünyasının gündemine geliyor. Melisa Tapan'ın Kerem Bürsin ile aşk yaşaması, ailenin dikkat çeken ilişkileri arasında yerini aldı.

MAGA"Sen Çal Kapımı" dizisindeki başarılı performansıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Kerem Bürsin, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor. Hande Erçel ile yaşadığı ilişkiyle uzun süre konuşulan oyuncu, şimdi de Melisa Tapan ile olan aşkıyla magazin dünyasının merakla takip ettiği isimler arasında yer alıyor.

Yasemin Özilhan bombayı patlattı! Kerem Bürsin 6 aydır o ismle aşk yaşıyor... ile ilgili etiketler Hande Erçel Kerem Bürsin Yasemin Özilhan
GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.