Yasemin Şefkatli'den üzücü haber: Tüm aile koronavirüse yakalandık

İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarını üzdü. Şefkatli, ailesiyle birlikte koronavirüse yakalandıklarını duyurdu.

2021 yılında dünyaevine giren Yasemin Şefkatli ile İdo Tatlıses çifti, mutlu evliliklerinin yanı sıra geçen yıl ikiz oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir'e kavuşmuştu. Ancak bu mutlu aile, koronavirüsle mücadele etmek zorunda kaldı. 

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Yasemin Şefkatli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ailesiyle birlikte Covid-19 testlerinin pozitif çıktığını duyurdu. Şefkatli, paylaşımında hastalığın kendilerini oldukça zorlasa da, daha önceki dönemlere göre daha hafif atlattıklarını belirtti. Ancak, hafta sonu katıldıkları bir etkinlik sonrasında tüm ailenin hastalanması üzerine, insanların dikkatli olması ve gereksiz yere toplu ortamlara girmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Yasemin Şefkatli'den üzücü haber: Tüm aile koronavirüse yakalandık

BEBEKLERİMİN YÜZÜNÜ GÖSTERMEK İSTERİM AMA...

Öte yandan, daha önce oğullarının yüzünü göstermekten kaçınan Şefkatli, bu zor günlerde takipçilerinden gelen destek üzerine kararını değiştirdi. Eşi İdo Tatlıses ile birlikte çekilmiş aile fotoğrafını paylaşan Şefkatli, ikiz oğulları İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in yüzünü ilk kez takipçileriyle buluşturdu. Paylaşımda, bebeklerin babası İdo Tatlıses'e olan benzerliği dikkat çekti.

SOSYAL MEDYADA YORUM YAĞDI

Yasemin Şefkatli'nin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi gördü. Binlerce beğeni ve yorum alan paylaşımda takipçileri, ünlü çifte geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bebeklerin ne kadar tatlı olduklarını belirtti.

Yasemin Şefkatli'den üzücü haber: Tüm aile koronavirüse yakalandık ile ilgili etiketler Yasemin Şefkatli İdo Tatlıses Koronavirüs
GÜNÜN VİDEOSU

Adana ve çevre illerde görüldü: Dev meteor böyle düştü!

Adana ve çevresinde görülen bir meteor sosyal medyada gündem oldu. Görüntülerde yeşil parlak bir topun hızla yeryüzüne yaklaştığı görüldü.