Yavuz Bingöl kiminle evlendi? Eşi kim ve kaç yaşında nereli?

Yavuz Bingöl kiminle evlendi? Ünlü şarkıcının dün evlendiği eşi kim ve kaç yaşında nereli?

Yavuz Bingöl, dün sade bir törenle Nilşah Ağaoğlu ile evlendi. Çift, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde bir nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi. Tören, Küçükköy Mahallesi'ndeki Sarımsaklı plajında bir turistik otelde gerçekleştirildi. Nikah şahitleri arasında ünlü isimler Oktay Kaynarca ve Elif Buse Doğan yer aldı. Yavuz Bingöl beşinci kez nikah masasına oturmuş oldu.

Yavuz Bingöl kiminle evlendi? Eşi kim?

Nilşah Ağaoğlu, 1984 doğumlu olup peyzaj mimarisi ve mücevher tasarımı alanlarında kendini kanıtlamış bir profesyonel. Şu anda 39 yaşında. Yavuz Bingöl'den 18 yaş daha genç.

Kendi tasarımlarını yaratan Ağaoğlu, aynı zamanda sanatsal yetenekleriyle de tanınmaktadır. Yavuz Bingöl ile olan evliliği, onun kariyerine ve sosyal hayatına yeni bir boyut katmıştır.

Yavuz Bingöl kiminle evlendi? Eşi kim ve kaç yaşında nereli?

Törende, Yavuz Bingöl'ün yakın arkadaşları arasında yer alan ünlü sanatçı Oktay Kaynarca ve şarkıcı Elif Buse Doğan nikah şahitliği yaptı. Çiftin sade nikah töreni, samimi bir atmosferde geçerken, Yavuz Bingöl'ün mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Yavuz Bingöl, Türk halk müziği sanatçısı ve oyuncu olarak tanınmaktadır. Uzun yıllardır müzik kariyerine devam eden Bingöl, birçok albüm çıkarmış ve çeşitli televizyon projelerinde yer almıştır. Nilşah Ağaoğlu ile olan ilişkisi ise medyada geniş yankı uyandırdı ve çiftin mutluluğu sık sık gündeme geldi.

Evliliklerinin ardından çiftin gelecekteki planları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak, Yavuz Bingöl’ün sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflar ve mutluluk dolu mesajlar, onların yeni hayatlarına dair umut verici ipuçları sunuyor.

Yavuz Bingöl kiminle evlendi? Eşi kim ve kaç yaşında nereli? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Provokatörler SAHA EXPO'yu hedef almak istedi! Hakan Fidan'a tepki çeken soru...

 712 yerli, 760 civarında da yabancı firmanın katıldığı SAHA EXPO'da bir grup provokatör İngiliz BAE Systems firması üzerinden provokasyon çıkarmak istedi. Hakan Fidan’a, ‘Savunma Sanayi Fuarı’nda İsrail’e silah tedariği yapan firmanın ne işi var?’ sorusunu soran vatandaşa korumalar müdahale etti.