Yeliz Yeşilmen ''fakirlere'' seslendi: Bodrum'a gelmek zorunda değilsiniz!

Yeliz Yeşilmen, modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olarak gündeme geldi. Programda Çağla Şıkel hakkında yaptığı sert eleştirilerle dikkat çeken Yeşilmen, daha önce "Bodrum'da sınıf ayrımı yok" diyen Şevval Sam'a da cevap verdi. İşte Yeşilmen'in o açıklaması...

Yeşilmen, yaptığı açıklamada Bodrum'da herkesin kendi bütçesine uygun şekilde tatil yapabileceğini belirterek, "Bodrum'da sınıf ayrımı yok" iddiasını tartışmaya açtı. Şarkıcı, "Bütçeniz yetmiyorsa halk plajında denize girip kumpir de yiyebilirsiniz" sözleriyle dikkat çekti.

Yeşilmen'in bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı ve "sınıf ayrımı" konusu yeniden gündeme geldi.

Yeliz Yeşilmen ''fakirlere'' seslendi: Bodrum'a gelmek zorunda değilsiniz!

"HALK PLAJI VE KUMPİR" AÇIKLAMASINA TEPKİ

Uzun süre sunuculuk yapan ünlü isim, "Ekranlarda iki kelimeyi bir araya getiremeyen insanları sunucu yapıyorlar. Kriteriniz ne anlamıyorum. Cidden ben bu ülkeye çok fazlayım. Bizim ülkede işini iyi yapan insanın değerini öldükten sonra anlarlar, benim de değerim ölünce anlaşılacak" şeklinde konuştu. 

Son zamanlarda güzel sunucu yetişmediğini belirten Yeşilmen, "Şu an ekranda olan en güzel isim Çağla Şıkel ama o da sunucu değil. Çağla ile ilk program yapan benim. İlk program yaptığımızda konuşmayı bilmezdi, sürekli keserdik. Bana seyirciler tezahürat yaparken kıskanır, 'Sen bu kadar sevgiyi nasıl kazandın, ben nasıl yapacağım?' diye sorardı. Şimdiki yaptığı programda sunuculuk yeteneği gerekmiyor" sözleriyle Çağla Şıkel’e eleştirilerini dile getirdi.

Yeliz Yeşilmen ''fakirlere'' seslendi: Bodrum'a gelmek zorunda değilsiniz! ile ilgili etiketler Yeliz Yeşilmen Bodrum Plaj
GÜNÜN VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Erdoğan pastanede vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da bir pastaneye ziyaret gerçekleştirip, vatandaşlarla sohbet etti.