Yeni doğan oğluna Muslera adını verdi!

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera Türkiye'deki yaşamında dün farklı bir heyecan yaşadı. Bir taraftar çocuğuna Muslera adını verip bu isimle kimlik kartı çıkardı. Başarılı kaleci, bu durum karşısındaki hislerini sosyal medyada paylaştı.

2014'ten bu yana Galatasaray forması ile rakip golcülere karşı sarı kırmızılı takımın kalesini koruyan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera bu kez farklı bir heyecan yaşadı. 

Bir taraftar yeni doğan oğluna Muslera adını verip, bu isimle de kimlik çıkarttı. 

Bunu öğrenen başarılı kaleci heyecanını, sosyal medya hesabından yaptığı, "Bu inanılmaz , çok tesekkür ederim !// esto es magnífico , muchas gracias !! 😅😅" sözleri ile paylaştı.

Yeni doğan oğluna Muslera adını verdi!

Uruguaylı kalecinin paylaştığı fotoğrafta Ege Muslera Taşer'in kimliği ve babası ile çekilmiş bir de fotoğrafı bulunuyor.

Yeni doğan oğluna Muslera adını verdi! - Resim : 2

Yeni doğan oğluna Muslera adını verdi! ile ilgili etiketler Fernando Muslera Ukrayna Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Ünlü salça markasının tesisinden skandal görüntü! Tarım Bakanlığı faaliyetlerini askıya aldı

Ünlü bir salça markasının tesisinde domates sevkiyatı yapan kişi salça olmak üzere bekleyen domateslerin halini videoya çekip sosyal medyada paylaştı. Tesisteki ölü farenin de görüldüğü görüntü gündem oldu. Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü hemen harekete geçti.