Yeni Malatyaspor kongresinde yumruklu kavga; Adil Gevrek karşıtları kürsüye yürüdü

Yeni Malatyaspor Kulübünde, geçen hafta çoğunluk sağlanamaması nedeniyle yapılamayan kongrede delegeler arasında yumruklu kavga çıktı. Mevcut başkan Adil Gevrek'e kulübün borcu ile ilgili konuştuğu sırada bazı delegeler tepki gösterdi.

6 Şubat Depremleri'nin ardından 1 sezon ara verdiği liglere bu sezon Trendyol 1. Lig'de geri dönen Yeni Malatyaspor'da sular durulmuyor.

Sarı-Siyahlı kulübün konresinde, mevcut başkan Adil Gevrek'e muhalif delegeler yumruklu kavga çıkardı. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanamadığı için yapılmayan kongre için bugün adaylar ve delegeler Battalgazi Belediyesi Kongre Salonu'nda toplandı. Aday ve delegelerin hazır bulunduğu ve mevcut başkan Adil Gevrek'in aday olmadığı kongrede; Ahmet Özköse, Ümit Bayram ve Şahin Altınok aday oldu.

Bugün düzenlenen kongrede mevcut başkan Adil Gevrek, kulübün borcu ile ilgili konuştuğu sırada bazı delegeler tepki gösterdi. Bazı delegeler arasında sözlü tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen tartışma bir anda delegeler arasında yumruklu kavgaya dönüştü. Polis ekiplerinin müdahalesi ile kavga sonlandırıldı. Dışarıda da taraftar gruplarının olaylara müdahil olması ile 3 kişi gözaltına alındı.

Yeni Malatyaspor kongresinde yumruklu kavga; Adil Gevrek karşıtları kürsüye yürüdü

ALTYAPI OYUNCULARIYLA SAHADA 

Seçim öncesi tüzük değişikliğinin onaylandığı genel kurulda söz alan mevcut başkan Adil Gevrek, 9 yıl kulüp başkanlığı yaptığını ifade ederek, 2014'te göreve geldiklerini ve Süper Lig'e kadar çıktıklarını söyledi.

Gevrek, "Bu işte vefa yok. Protesto edildim, kurşun, taş ve yumurta atıldı. Hatalarımız da var. Niyetimizi kimse tartışamaz. Yalanlar, iftiralar attılar, bizi hırsız ilan ettiler. Türkiye'de olmayan bir şey oldu, valilik izni baskısıyla Adil Gevrek dönemi inceletildi. İyi ki de incelediler. Yolsuzluk varsa kulübün borcunu tek başıma öderim. Bunu ispatlasınlar. Yanımızda yol yürüdünüz ama kimi sustu, kimi de onayladı. Usulsüzlük var. İnkar etmiyorum. O da kulübün menfaatleri için, suç olduğunu biliyorum. Türkiye'de bütün spor kulüplerinde usulsüzlük var" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor kongresinde yumruklu kavga; Adil Gevrek karşıtları kürsüye yürüdü - Resim : 2

ADİL GEVREK TARAFTARLARI SALDIRDI

Adil Gevrek'in konuşması sırasında bazı delegelerin araya girmesinin ardından ortam bir anda gerildi. Başkan Gevrek, kendisine laf söyleyen delegelerin üzerine yürümek isterken, salonda bulunan Adil Gevrek taraftarları ise yumruklarla o delegeye saldırmaya başladı.

Polis ekiplerinin araya girerek güçlükle ayırdığı kavga tarafların salon dışına çıkarılması ile sonlandı. Olayın ardından yeniden kürsüye çıkan Adil Gevrek, "Bunlar taraftar değil, kulüp başkanları ile pazarlık yapıyorlar. Bunlar belediyeden maaş alıyorlar" diyerek tepki gösterdi.

Polis yoğun güvenlik önlemleri alırken, verilen aranın ardından seçimlere geçildi.

Yeni Malatyaspor kongresinde yumruklu kavga; Adil Gevrek karşıtları kürsüye yürüdü - Resim : 3

Yeni Malatyaspor kongresinde yumruklu kavga; Adil Gevrek karşıtları kürsüye yürüdü ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bir grup Bursaspor taraftarından Köfteci Yusuf'a tezahüratlı destek!

Bir grup Bursaspor taraftarı, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ürünlerinde domuz eti tespit edildiği açıklanan Köfteci Yusuf'a destek oldular. Yeşil-Beyazlı taraftarlar, Köfteci Yusuf'un bir şubesine giderek önce yemek yediler. Daha sonra da tezahüratlar yaparak Köfteci Yusuf'a desteklerini dile getirdiler. Kameraya yansıyan o anlar ise sosyal medyada viral oldu...