Yenidoğan çete şüphelisi FOX/NOW TV dizi oyuncusu çıktı

Türkiye bu çeteyi konuşuyor Yenidoğan çetesi hakkındaki skandallara ise her gün bir yenisi daha ekleniyor. Bu kez de şüphelilerden Doktor Ahmet Atilla Yılmaz'ın FOX/NOW kanalında bir dizide rol aldığı ortaya çıktı.

İstanbul'da, yenidoğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek ölümlerine neden olan Yenidoğan Çetesi şüphelilerinden Ahmet Atilla Yılmaz’ın FOX/NOW kanalında Adım Farah isimli dizinin final bölümünde rol aldığı ortaya çıktı. 

CHP'DEN BEYLİKDÜZÜ MECLİS ÜYESİ

Öte yandan Doktor Ahmet Atilla Yılmaz'ın CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi olduğu ortaya çıktı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Salgın Hastalıklar Komisyonu Başkanı da olan Yılmaz'ın hakkında hazırlanan iddianamede, “Beylikdüzü Medilife başhekimi olan Ahmet Atilla'nın usulsüz epikriz yazılmasından, usulsuz hasta sevkinden ve usulsüz basamaklandırmadan haberdar olduğunu” ifadelerine yer verildi.

Ahmet Atilla Yılmaz hakkında iddianamede şu ifadeler yer verildi, "Şüphelinin Beylikdüzü Medilife Hastanesinin başhekimi olduğu, 1. Kolluk fezlekesinin 81. Sayfasında yer alan İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünün denetim raporlarında bebek Damla isimli bebeğin ölümü ile ilgili yapılan araştırmada bebeği exitusa götüren nedenin kaçınılmaz olmadığı belirtilerek hastaya gerekli müdahalelerin yapılmadığının tespit edildiği, şüphelinin de bu hastanenin sorumlu başhekimi olduğu, şüpheli Fehmi Alperen'in savcılıkta alınan ifadesinde hastane başhekimlerinin ciroların nasıl artıracağını çok iyi bildiğini, yenidoğan ünitelerinde ciro artırmanın tek yolunun hastaların mevcut durumlarında oynamaya yaparak 3. Basamak göstermek veya sadece 3. Basamak hasta kabul etmek şeklinde olabilir.

Yenidoğan çete şüphelisi FOX/NOW TV dizi oyuncusu çıktı ile ilgili etiketler Yenidoğan çetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı: Kendisini tehdit edenleri işte böyle izledi...

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten ve çete tarafından makamında tehdit edilen savcının çete lideri ve üyelerinin ile aynı karede olduğu video sosyal medyada gündem oldu.