Yenidoğan Çetesi elebaşı doktor Fırat Sarı PKK'nın kasası mı? Bomba tape kaydı ifşa oldu! "PKK'ya para aktarıyor olmasın"

Üniversitede PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hapis yattığı ortaya çıkan Yenidoğan Çetesi elebaşı Doktor Fırat Sarı ile ilgili "PKK'ya para aktarıyor" iddiası gündeme bomba gibi düştü. İddianamede yer alan tape kayıtlarında çete üyelerinin Fırat Sarı için 'PKK'nın kasası' dedikleri öğrenildi.

SGK'dan günlük 8 bin lira alabilmek için en az 12 bebeği öldüren Yenidoğan Çetesi skandalında PKK'ya para aktarma iddiası gündeme oturdu. 

1996'da üniversitede öğrenciyle PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hüküm girdiği ve 5 yıl hapis yatan tutuklu kaldığı ortaya çıkan çete elebaşı Doktor Fırat Sarı ile ilgili çete üyelerinin konuşmaları gerçeği gözler önüne serdi. 

Yenidoğan Çetesi ile ilgili hazırlanan 1399 sayfalık iddianamede yer alan tape kayıtlarında PKK'lı Doktor Fırat Sarı'nın terör örgütü PKK için kara para aklıyor olabileceği iddiası yer aldı.

Yenidoğan Çetesi elebaşı doktor Fırat Sarı PKK'nın kasası mı? Bomba tape kaydı ifşa oldu! "PKK'ya para aktarıyor olmasın"

PKK İLE İLİŞKİSİNİ ÇETE BİLİYOR

PKK bağlantısı çıkan Sarı'nın, 2019 yılında askerlik görevini yedek subay olarak yapmak istediği belirlenmişti.

Son olarak tape kayıtlarından hareketle, PKK üyeliğinden ceza alan ve yedek subaylığı AYM tarafından kabul edilmeyen Sarı'nın, örgüt ile hala irtibatta olabileceği düşünüldü. Kayıtlara göre, Sarı'nın geçmişte PKK ile olan ilişkisinin çete üyeleri tarafından bilindiği de anlaşılmış oldu.

Yenidoğan Çetesi elebaşı doktor Fırat Sarı PKK'nın kasası mı? Bomba tape kaydı ifşa oldu! "PKK'ya para aktarıyor olmasın" - Resim : 2

İşte kayıtlara geçen o konuşmalar:

"BU FIRAT PKK'YA PARA AKTARIYOR OLMASIN"

- Hüseyin Günerhan: "Kanka bu Fırat *** PKK'ya ya mkkya para aktarıyor olmasın ***

- Hakan Doğukan Taşcı: Ne

- Hüseyin Günerhan: Bu Fırat PKK'ya para aktarıyor olmasın

- Hakan Doğukan Taşcı: Kanka bilmiyom şey durumları varmış zamanında hani ifadeye falan çağırmışlar çok ama o tarz yok kanka o tarz birşey yoktur yani

"KASASI FALANDIR PARALARINI AKLIYORDUR"

- Hüseyin Günerhan: Emin misin kanka bunun eskiden böyle işleri varmış biliyorsun da

- Hakan Doğukan Taşcı: Yani duydum kanka ama ektra hani duyacak bir şey

- Hüseyin Günerhan: kanka bu şirket mirket kuruyor para mara milyonlardan bahsediyorsun kanka belki *** şeyi falandır kasası falandır para mara aktarıyor bir şey yapıyordur paralarını falan aklıyordur

- Hakan Doğukan Taşcı: Kanka bilmiyom ama adamlar il sağlık *** yani adamlar

Yenidoğan Çetesi elebaşı doktor Fırat Sarı PKK'nın kasası mı? Bomba tape kaydı ifşa oldu! "PKK'ya para aktarıyor olmasın" ile ilgili etiketler Fırat Sarı PKK Yenidoğan çetesi İstanbul doktor
GÜNÜN VİDEOSU

Arnavutköy'de bir adam keçileri kaçırdı, keçiler binanın çatısına çıktı

İstanbul'un Arnavutköy ilçesinde sahibinden kaçan keçiler inşaat halindeki bir binanın çatısına çıktı. Bir süre inşaatın çatısında kalan keçilerin komik halleri cep telefonu kamerası ile görüntülendi.