Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! Başhekim ve elebaşı doktor bakın kim çıktı...

İstanbul'da 12 bebeği öldüren ve savcıyı tehdit eden Yenidoğan Çetesi üyeleriyle ilgili şok bilgiler ortaya çıktı. İddianamede Medilife Hastanesi'nin Başhekimi ve aynı zamanda CHP'li meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz ve CHP'li Esenyurt Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Renas Kılıç'ın da adı geçiyor. Çetenin elebaşı doktor Fırat Sarı'nın ise PKK bağlantısı çıktı. İşte Yenidoğan Çetesi ile ilgili skandal detaylar...

Türkiye, İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan 47 şüpheliyi konuşuyor.

Çökertilen yenidoğan çetesiyle ilgili iddianamede dikkat çeken isimler yer alıyor. 

İddianamede adı geçen 19 hastaneden biri olan Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nin Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz aynı zamanda Beylikdüzü Belediyesi CHP 1. sıra Meclis Üyesi çıktı. 

Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! Başhekim ve elebaşı doktor bakın kim çıktı...

Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! Başhekim ve elebaşı doktor bakın kim çıktı... - Resim : 2

CHP'Lİ ESENYURT BELEDİYESİ SAĞLIK DAİRE BAŞKANI DA GÖZALTINDA

Gözaltına alınan çete üyeleri arasında liyakatsiz bir şekilde CHP'li Esenyurt Belediyesi Sağlık Daire Başkanı yapılan Renas Kılıç’ın da olduğu belirtildi. 

Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 9 kişiden biri olan Renas Kılıç, bir önceki Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt döneminde işe alındı.

Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! Başhekim ve elebaşı doktor bakın kim çıktı... - Resim : 3

ELEBAŞI DOKTOR FIRAT SARI'NIN HASTANESİNİN ŞOFÖRÜYDÜ...

İşe alınmadan önce Reyap Esenyurt Hastanesi'nde ambulans şoförüydü. Daha sonra Esenyurt Belediyesi Sağlık Daire Başkanı oldu. Savcıyı tehdit olayının ardından o da gözaltına alındı. Renas Kılıç, çeteyi yöneten ve yönlendiren elebaşı doktor Fırat Sarı’nın hastanesinin şoförüydü.

FIRAT SARI HAKKINDA BOMBA PKK GERÇEĞİ

Çeteyle ilgili hazırlanan iddianamede, 21 şüpheli bebek ölümünden sorumlu tutulan ve çetenin elebaşı olduğu iddia edilen doktor Fırat Sarı hakkında 10 kez "kasten öldürmenin ihmali davranışla işlenmesi", "nitelikli dolandırıcılık", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma" ve 11 kez uygulanmak üzere "resmi belgede sahtecilik" suçlarından 582 yıl 9 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. 

Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! Başhekim ve elebaşı doktor bakın kim çıktı... - Resim : 4

ELEBAŞI DOKTOR 90'LI YILLARDA PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ÜYELİĞİNDEN HÜKÜM GİYMİŞ

Bebek katili yenidoğan çetesinin elebaşı doktor Fırat Sarı'nın 1996’da üniversitede öğrenciyken PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hüküm giydiği ve 1 yıl 6 ay 22 gün tutuklu kaldığı da ortaya çıktı.

 

Yenidoğan Çetesi skandalında şok CHP ve PKK bağlantısı! Başhekim ve elebaşı doktor bakın kim çıktı... ile ilgili etiketler Bebek Hastane çete İstanbul
GÜNÜN VİDEOSU

Bursa'da bir otobüste "durağı geçtik" kavgası; sürücü ile yolcu araçtan inip birbirine girdi

Bursa'da gergin yolcu ile belediye otobüsü sürücüsünün "durağu geçtik neden indirmedin" tartışması yumruklu kavgaya dönüştü. Hızını alamayan ikili araçtan inip boks ringindeymiş gibi birbirine girdi. Bursa’da, bir yolcu ile inmek istediği durakta durmadığını öne sürdüğü otobüs şoförü arasındaki kavga, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.