Yenidoğan Çetesi soruşturması hastane sahiplerine uzanıyor!

Yenidoğan Bebek Çetesi skandalı, her geçen gün giderek büyüyor. Medyanın didik didik ettiği iddianame, yaşanan korkunç süreci gözler önüne seriyor .Buarada, savcılık tarafından yeni bir soruşturma açıldığı ifade ediliyor. Bu soruşturmanın, bebek çetesi ve savcının tehdit edilmesinin dışında, olayların yaşandığı hastane sahipleri ile sorumlularına kadar uzanacağı ifade ediliyor.

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türkiye, İstanbul merkezli Yenidoğan Bebek Çetesi’nin para için yaptığı inanılmaz olayları ibretle takip ediyor diyor.

HER GÜN BEBEK ÇETESİNİN SKANDALLARI ORTAYA ÇIKIYOR

Öte yandan kamuoyunda “Yenidoğan Bebek Çetesi” olarak adlandırılan özel hastanelerde meydana gelen inanılmaz olaylar zinciri, her geçen gün daha da büyüyor. Yazılı, görsel ve dijital medyanın adeta didik didik ettiği iddianame, yaşanan korkunç süreci ve ailelerin telafi edilemeyecek acılarını gözler önüne seriyor. İstanbul'da ortaya çıkan sağlık skandalının, Niğde, Sakarya, Kocaeli ve Antalya'da bulunan bazı özel hastanelere de sıçradığı ortaya çıkmıştı. Bu hastanelerde de yine yeni doğan bebeklerin yoğun bakım ünitelerine, sahte epikriz raporları düzenlenerek yatırıldığı ve bu yolla SGK'dan haksız kazanç sağlandığı iddiaları gündeme geldi. Bu hastanelerde ki bazı bebeklerin, bu süreçte şüpheli bir şekilde hayatlarını kaybettiği iddia ediliyor.

SORUŞTURMA HASTANE SAHİPLERİ İLE SORUMLULARINA UZANIYOR

Öte yandan, savcılık soruşturmasını yakından takip eden SuperHaber yeni bir bilgilere ulaştı. Bu bilgilere göre,Y enidoğan Bebek Skandalı için,savcılık tarafından yeni bir soruşturma açıldığı ifade ediliyor. Bu soruşturmanın, bebek çetesi ve savcının tehdit edilmesinin dışında, olayların yaşandığı hastane sahipleri ile sorumlularına kadar uzanacağı ifade ediliyor. Yine bu soruşturma ile beraber, skandalda adı geçen hastane sahipleri ile sorumlularının gözaltına alınabilecekleri de ifade ediliyor.

Yenidoğan Çetesi soruşturması hastane sahiplerine uzanıyor! ile ilgili etiketler Yenidoğan çetesi
GÜNÜN VİDEOSU

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten savcı: Kendisini tehdit edenleri işte böyle izledi...

Yenidoğan Çetesi'ni çökerten ve çete tarafından makamında tehdit edilen savcının çete lideri ve üyelerinin ile aynı karede olduğu video sosyal medyada gündem oldu.