Yenidoğan Çetesi üzerinden algı operasyonu! Bebek katillerinin CHP ve PKK bağlantısına rağmen AK Parti'yi suçlamaya çalışıyorlar...

Yenidoğan Çetesi skandalıyla ilgili iddianamede adı geçen doktor ve hemşirelerin çoğunun CHP ve PKK bağlantısı dikkat çekmesine rağmen algı operasyonuyla AK Parti ve MHP suçlanmaya çalışılıyor. Provokasyon yapanlara SuperHaber olarak çete ile ilgili gerçekleri yüzlerine vurduk...

Türkiye, İstanbul’da 112 Acil Çağrı Merkezi’nde çalışan kişilerle bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden olan 47 şüpheliyi konuşuyor.

Çökertilen yenidoğan çetesiyle ilgili iddianamede adı geçen doktor ve hemşirelerin çoğunun CHP ve PKK bağlantısı dikkat çekti. 

CHP'den konuyla ilgili açıklama yapılmazken sosyal medyada algı operasyonları yapılmaya başlandı.

Troller CHP ve PKK'nın başı çektiği bu skandalda AK Parti ve MHP'yi suçlamaya çalışıyor. 

AK Parti ve MHP üzerinden algı operasyonu yapmak isteyen trollere SuperHaber olarak görmek istemedikleri gerçekleri yüzlerine vuralım.

İşte Yenidoğan Çetesi'nin CHP ve PKK bağlantısı:

Bebek katili çetenin elebaşı doktor Fırat Sarı'nın 1996’da üniversitede öğrenciyken PKK terör örgütü üyesi olmak suçundan hüküm giydiği ve 1 yıl 6 ay 22 gün tutuklu kaldığı da ortaya çıktı.

Fırat Sarı, Ahmet Necdet Sezer tarafından affedilmiş.

Yenidoğan Çetesi üzerinden algı operasyonu! Bebek katillerinin CHP ve PKK bağlantısına rağmen AK Parti'yi suçlamaya çalışıyorlar...

İddianamede adı geçen 19 hastaneden biri olan Beylikdüzü Medilife Hastanesi'nin Başhekimi Ahmet Atilla Yılmaz aynı zamanda Beylikdüzü Belediyesi CHP 1. sıra Meclis Üyesi.

Yenidoğan Çetesi üzerinden algı operasyonu! Bebek katillerinin CHP ve PKK bağlantısına rağmen AK Parti'yi suçlamaya çalışıyorlar... - Resim : 2

Yenidoğan Çetesi soruşturması kapsamında, elde edilen görüntülerde savcıyı makamında tehdit ettiği görülen ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Mustafa Kemal Zengin, CHP üyesi. 

İddianamede yer alan telefon konuşmalarında "Bebeği öldüreceğim de öldürsem de bir dert biliyorsun yani" dediği görülen katil hemşire Mehtap S. CHP üyesi. 

Bebekleri öldüren çetenin üyesi Op. Dr. Ali Aksu ise CHP'li İBB Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun arkadaşı. 

SUPERHABER SORUYOR...

Bu gerçeklere rağmen neden sadece Mehmet Müezzinoğlu'nun hastanesi önünde protesto yapılıyor? Neden AK Parti ve MHP suçlanmaya çalışılıyor? 

 

 

 

Yenidoğan Çetesi üzerinden algı operasyonu! Bebek katillerinin CHP ve PKK bağlantısına rağmen AK Parti'yi suçlamaya çalışıyorlar... ile ilgili etiketler Fırat Sarı Yenidoğan çetesi CHP PKK
GÜNÜN VİDEOSU

Oğul Barzani Türkmen oy kotasını video ile yönlendirdi!

Irak’ta Kürt bölgesinde tiyatro olarak ifade edilen parlamento seçimi yapıldı. Seçimde Mesut Barzani’nin oğlu Mansur Barzani’nin, “Kukla Türkmen aday” Muna Kahveci lehine oy kullandığı ortaya çıktı. Oğul Barzani, seçim sonrası oy kullanmasını videoya çektirerek sosyal medyada yayınlattı. Barzani’nin çok konuşulacak bu davranışı ile oy yönlendirmesi yaptığı ve Erbil’de ki Türkmen kotasını, kendi partisi lehine tekrardan alacağı ifade ediliyor.