Yenilikçi Eşya Taşıma Platformu eTaşın ile Güvenilir Nakliyat

Yeni bir ev arayışında olan ve taşınmayı düşünen kişilerin nakliyat sürecinde ihtiyaç duyabileceği bütün hizmetleri organize eden eTaşın, güvenilir ekipleri eşliğinde müşterilerine geniş kapsamlı nakliyat çözümleri sunuyor.

Bu bağlamda evden eve nakliyat, parça eşya taşıma, ofis nakliyesi, depolama ve uluslararası nakliyat hizmetleriyle faaliyet gösteriyor ve süreç kapsamındaki ek hizmetleriyle taşınma işlemlerinizi konforlu bir hale getiriyor. 

Hizmet vereceği bölgelerde yalnızca tecrübeli ve profesyonel ekipleri bünyesine katan eTaşın Türkiye’nin her yerinde taşımalar gerçekleştirebiliyor. Taşımacılık işleminin yanı sıra, aldığı nakliye hizmetini özelleştirmek isteyen ve süreci daha konforlu bir hale getirmek isteyen müşterilerine sunduğu tesisat, çilingir ve boya badana gibi hizmetleriyle de taşınma gününüzü kolaylaştıran eTaşın’da bütün süreç uzmanlar tarafından yönetiliyor. Evden eve nakliyat veya parça eşya taşımacılık gibi nakliye hizmeti temin etmek isteyen müşterilerin eTaşın ile taşınmak için tek yapması gereken şey www.etasin.com adresindeki taşıma talep formunu doldurmak. Sonrasında eTaşın’ın alanında uzman ekipleri müşterilere ulaşarak gerekli bilgileri teyit ediyor ve müşteri için özel bir teklif hazırlanıyor. İletilen teklif paketleri içerisinden kendi taleplerine ve kriterlerine en uygun olanını seçen müşteriler taşınmak için başka hiçbir adım ile uğraşmıyor. Çünkü geride kalan; demonte, paketleme, taşıma, kurulum ve talep edilmesi durumunda diğer bütün ek hizmetler alanında profesyonel nakliyeciler tarafından hallediliyor. 

Sigortalı Nakliyat Kolaylığı

Ev taşıma ve küçük eşya taşıma süreçlerinde en önemli unsur güvenliktir. Çünkü süreç ne kadar özenli ve titiz bir şekilde ilerletilirse, ulaşacağınız sonuçta güzel olacaktır. Bu bağlamda evden eve nakliyat, parça eşya taşımacılık veya ofis nakliyesi hizmetlerinde tercih edeceğiniz firmanın güvenilir ekiplerle hizmet vermesine dikkat etmenizde fayda var. Taşınma süreci oldukça yoğun bir süreç olduğu için kişiler kriterlerine uygun güvenilir nakliyat ekibini bulmakta zaman zaman zorlanabiliyor. eTaşın, müşterilerinin nakliyat ekibi bulma, ekip ile fiyat konusunda anlaşma ve süreci organize etme gibi konularla uğraşmaması için bütün adımları kullanıcıları adına yönetiyor ve süreci daha konforlu hale getiriyor. Talep edilen ev taşıma veya parça eşya taşıma hizmetleri için bünyesindeki yüzlerce ekip arasından müşteri kriterlerine en uygun olanını bulan eTaşın, ek olarak sigortalı nakliyat opsiyonuyla da ürünlerin maddi açıdan garanti altına alınmasını sağlıyor. Bu sayede İstanbul evden eve nakliyat, Kocaeli evden eve nakliyat veya başka şehirlerde benzer hizmetleri talep eden müşterilerin maddi ve manevi açıdan önem arz eden eşyaları taşınma boyunca zarar görürse, oluşan zayiat sigortalı nakliyat hizmeti kapsamında karşılanıyor ve kullanıcıların mağdur olmasının önüne geçiliyor. 

eTaşın ile Bursa Evden Eve Nakliyat

eTaşın, Bursa evden eve nakliyat hizmeti ve İstanbul, Ankara, İzmir gibi diğer bütün büyükşehirlerdeki nakliyat hizmetleri için geniş bir hizmet ağına sahiptir. Bursa gerek kültürel yapısı gerekse sahip olduğu özellikler nedeniyle taşınma oranlarının oldukça yüksek olduğu bir bölgedir. Bu bağlamda taşınma konusunun büyük önem arz ettiği Bursa’da en kaliteli nakliyecilerle hizmet veren eTaşın, evden eve nakliyat veya diğer taşımacılık hizmetlerinden sonra müşterilerden yorum ve puan alarak hizmet kalitesini en üst standartlara taşımayı amaçlamaktadır. Böylelikle ilk defa Bursa evden eve nakliyat hizmeti alacak olan müşteriler yorumlar aracılığıyla ekipler hakkında detaylı bilgilere erişebilir, kafalarındaki bütün soru işaretlerini gidererek konforlu bir eşya taşıma hizmeti almanın tadını çıkarabilirler. Müşteri puanı 5 üzerinden 4,8 gibi yüksek bir orana sahip olan Bursa evden eve nakliyat, parça eşya taşımacılık, ofis nakliyesi veya depolama ekiplerinden profesyonel hizmet istiyorsanız tercihinizi eTaşın’dan yana kullanmanız yeterlidir. 

Kaliteli İstanbul Evden Eve Nakliyat

Ülkemizin en büyük şehirleri arasında yer alan İstanbul, birçok alanda olduğu gibi nakliyat alanında da geniş bir pazar yerine sahiptir. Pazar hacminin böylesine büyük olduğu ve birçok nakliye firmasının aktif faaliyet gösterdiği İstanbul’da özellikle Kartal evden eve nakliyat, Bağcılar evden eve nakliyat ve Sancaktepe evden eve nakliyat hizmetleri ön plana çıkmaktadır. İstanbul’un bütün bölgelerinde olduğu gibi bu bölgelerde de en konforlu ev taşıma hizmetini veren eTaşın, müşterilerine konforlu ve rahat bir hizmet sunmasının yanı sıra süreç içerisindeki her adımı sözleşme ile resmiyete dökerek kurumsal bir hizmet vermektedir. Bu sayede müşteriler taşınma günü gereksiz ekstra ücretlerle ve diğer aksiliklerle uğraşmadan sözleşme güvencesi ile profesyonel bir şekilde taşınma deneyimi yaşayabilirler. Detaylı ve teknik bilgi için eTaşın’ın uzman ekiplerinden yardım alabilirsiniz. 

eTaşın Ankara Evden Eve Nakliyat Fiyatları

eTaşın başkent Ankara ve hizmet verdiği bütün şehirlerde en uygun fiyatlarla hizmet vermeye önem göstermektedir. Bu kapsamda müşterilerine en kaliteli ekipleri yöneltip, profesyonel ekipmanlarla kusursuz bir evden eve nakliyat deneyimi yaşamalarını sağlamaktadır. Ankara evden eve nakliyat, parça eşya taşıma veya diğer hizmet modellerinde fiyat hesaplaması yapılırken temel olarak baz alınan maddeler vardır. Bunlara örnek olarak ekip üyesi sayısı, ekipmanlar, kullanılacak araç, katedilecek yol mesafesini gösterebiliriz. eTaşın bu ve benzeri noktalarda her zaman en üst segment kaliteyi standart olarak belirler ve müşterilerine bu doğrultuda hizmet sunar. Standart ev taşımasında 14.000TL ile 28.000TL civarında değişkenlik gösterebilen taşıma paketlerinden yararlanmak ve eşyalarınızı güvenle nakliye ettirmek istiyorsanız www.etasin.com üzerinden taşıma talep formunu doldurabilir ve saniyeler içerisinde talep ettiğiniz hizmet için tahmini fiyatlara erişebilirsiniz. Talep formunu doldurmanızın ardından ekipler sizinle iletişime geçerek net fiyat bilgisini iletip, onaylamanız durumunda süreci organize etme konusunda bütün işlemleri halledecektir. 



Yenilikçi Eşya Taşıma Platformu eTaşın ile Güvenilir Nakliyat ile ilgili etiketler Nakliyat
GÜNÜN VİDEOSU

Vedat Milor yeni tartışma başlattı: Menemenin üzerine beyaz peynir koyulur mu, koyulmaz mı?

Türkiye'nin gündemine "Menemen soğanlı mı olur soğansız mı olur" tartışmasını yerleştiren ünlü gastronomi uzmanı Vedat Milor yeni bir soruyla geldi. Milor bu kez de "Menemenin üzerine beyaz peynir koyulur mu, koyulmaz mı?" diye sordu.