Yıldızlara Geçit filmi konusu nedir? | Stargate oyuncuları kimler?

Yıldız Geçidi, Roland Emmerich'in yönettiği ve Dean Devlin ile beraber yazdığı, başrollerini Kurt Russell, James Spader ve Jaye Davidson'ın paylaştığı, 1994 yapımı kült bilim kurgu filmidir. Yıldızlara Geçit filmi bu akşam televizyonda seyirci karşısına çıkacak. Peki Yıldızlara Geçit konusu ve oyuncuları kimler?

Bilim kurgu türündeki yabancı film olan Yıldızlara Geçit'in başrollerinde Kurt Russell, James Spader ve Jaye Davidson yer alıyor. İşte Yıldızlara Geçit filmi hakkında detaylar...

YIILDIZLARA GEÇİT (STARGATE) FİLMİ KONUSU
Mısır tarihi uzmanı arkeolog Dr. Daniel Jackson, araştırmaları sırasında çok eski bir geçit bulur. Bu geçit, başka bir gezegene açılmaktadır.

Albay O’Neil komutasındaki bir grup askerle birlikte geçitten diğer tarafa geçerler. Eski mısırı andıran bu gezegen, androjen yarı tanrı RA tarafından yönetilmektedir. Acımasız RA’nın eline düşen ekibin, kurtulmak için RA’yı altetmesi gerekecektir.

Sinemalarda büyük ilgi gören film, daha sonra Stargate SG-1 adı altında televizyon dizisi olarak ekranlarımıza gelmiş, O’Neil rolünü McGyver dizisinden tanıdığımız Richard Dean Anderson oynamıştı.

Yıldızlara Geçit filmi konusu nedir? | Stargate oyuncuları kimler?

OYUNCULARI

James Spader (Daniel Jackson)
Jaye Davidson (Ra)
Kurt Russell (Jack O'Neill)

Yıldızlara Geçit filmi konusu nedir? | Stargate oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler film
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.