Yılın düğünü! Acun Ilıcalı evlendi! İşte tüm detaylar...

Acun Ilıcalı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile evleniyor. Magazin dünyasının heyecanla beklediği Acun Ilıcalı-Ayça Çağla Altunkaya düğünüyle ilgili tüm detaylar haberimizde...

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya'nın uzun zamandır beklenen düğünü gerçekleşti. Görkemli bir törenle nikah masasına oturan çift, Esma Sultan Yalısı'nda yapılan düğünle büyük bir beğeni topladı. Gelin Ayça Çağla Altunkaya'nın göz alıcı gelinliği ise sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Acun Ilıcalı ve sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya, bu akşam Esma Sultan Yalısı'nda muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştirdi. Nikah şahitlerinin Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan olduğu tören, sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismi bir araya getirdi. 

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya ile bu akşam muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikahı, İstanbul'un gözde mekanlarından Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Düğün Detayları ve Şahitler

Sanat ve spor dünyasından birçok ünlü ismin katıldığı düğün, adeta bir yıldızlar geçidine dönüştü. Nikah şahitliğini ise ünlü isimler Esat Yontunç ve Ceren Kocakaplan üstlendi. Tören, konukların büyük beğenisini topladı.

Gelinlik ve Sosyal Medyada Yankı Buldu

Ayça Çağla Altunkaya'nın gelinliği sosyal medyada büyük ilgi gördü. Özellikle düğün hazırlık sürecine ait görüntüler, takipçiler tarafından heyecanla karşılandı. Gelin, özel bir ekip tarafından hazırlandı ve şıklığıyla göz kamaştırdı.

İlk Kareler Sosyal Medyada Paylaşıldı

Düğünden ilk kareler sosyal medyada hızla yayıldı. Çiftin mutlu anlarına dair paylaşımlar, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorumlarla desteklendi.

 

Yılın düğünü! Acun Ilıcalı evlendi! İşte tüm detaylar... ile ilgili etiketler Acun Ilıcalı
GÜNÜN VİDEOSU

Şişli'de 2 kişinin yaralandığı bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı

Şişli'de husumetli oldukları iddia edilen iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Şüpheliler polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kavga anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.