Yıllardır bitkisel hayattaydı! Kenan Işık vefat etti

2014 yılında beyin kanaması geçiren ve 10 yıldır komada olan Kim Milyoner Olmak İster'in efsane sunucusu Kenan Işık 76 yaşında hayatını kaybetti.

2014 yılında beyin kanaması geçiren ve 10 yıldır komada olan Kim Milyoner Olmak İster'in efsane sunucusu Kenan Işık 76 yaşında hayatını kaybetti.

Kenan Işık, Mart 2014'te geçirdiği beyin kanaması nedeniyle uzun süredir evinde tedavi görüyordu. Yaklaşık 10 yıldır komada olan geçirdiği beyin kanaması nedeniyle bir dönem ameliyata alınan Kenan Işık'tan acı haber geldi. Beyin kanaması sonucu 10 yıldır komada olan usta sanatçı Kenan Işık 76 yaşında vefat etti.

KENAN IŞIK'IN EŞİ SON DURUMUNU ANLATMIŞTI

Tedavisi uzun yıllardır evde devam eden Kenan Işık'ın sağlık durumu hakkında geçtiğimiz aylarda eşi Beril Işık "Yoğun bir şekilde fizyoterapi ve ergoterapi görüyor. Bakışlarıyla etrafındakini takip edebiliyor. Tekerlekli sandalyesinde kimi zaman bütün gün oturuyor. Vücudunu artık tamamen kendisi tutabiliyor, dik durabiliyor. Daha önce bunların hiçbirini yapamıyordu" demişti.

Yıllardır bitkisel hayattaydı! Kenan Işık vefat etti

KENAN IŞIK KİMDİR?

1947'de Malatya'da doğan Kenan Işık, Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümü'nü bitirdi. Işık, 1972 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü sanatçısı oldu. Kenan Işık ayrıca, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmenliği yapmıştı. Sanatçı devam eden kariyeri boyunca çok sayıda tiyatro oyunu yazdı.

21 Mart 2014 tarihinde spor sonrasında saunaya giren Işık'ın, sauna sonrasında fenalaşıp dengesini kaybederek kafasını yere çarptığı bildirildi. Bilinci kapalı halde hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçiren Işık'a müdahale edildi. Kenan Işık 10 yıldır komadaydı.

Yıllardır bitkisel hayattaydı! Kenan Işık vefat etti - Resim : 2

 

Yıllardır bitkisel hayattaydı! Kenan Işık vefat etti ile ilgili etiketler Kenan Işık
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.