Yine Gates yine aşı! Aşı vuranların daha erken öldüğü ortaya çıktı

Aşı meraklısı Bill Gates bu kez de Afrika'daki çocuklar için Danimarka hükümetinden DTP aşısı için ilginç bir istekte bulundu. Ancak Danimarka hükümetinin edindiği raporlar korkunç gerçeği ortaya çıkardı. İşte detaylar...

Tartışmalı Biontech aşısı için milyonlarca dolar yatırım yapan Bill Gates bu kez de Afrikalı çocuklarla ilgili ilginç bir talepte bulundu. Gates, Danimarka hükümetinden 161 milyon Afrikalı çocuğun DTP aşısına destek vermesini istedi.

DTP aşısının 30 milyon kişinin hayatını kurtardığını iddia eden Gates'ten Danimarka hükümeti verileri istedi. 

DTP AŞISI OLAN KIZLARIN ÖLÜM ORANI YÜKSEK

Danimarka hükümeti tarafından bulunan veriler ve Afrika ziyaretlerinde 30 yıllık DTP aşısının verileri kontrol edildi. Verilerde buldukları sonuçlar hem ürpertici hem de şaşırtıcıydı! Raporlarda Afrika'da  DTP aşısı olan kızların ölüm oranı aşı olmayanlara göre 10 kat daha fazla olduğu ortaya çıktı.

Yine Gates yine aşı! Aşı vuranların daha erken öldüğü ortaya çıktı ile ilgili etiketler Bill Gates
GÜNÜN VİDEOSU

Levent Gültekin'den İmamoğlu'na: Garip gurebaya yaptığın zamla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun

İstanbul'da suya yapılan fahiş zamlara tepki gösteren CHP yandaşı Levent Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun." dedi.