Yine hazmedemediler yine insanlıktan çıktılar: İşte Milli sporcu Yusuf Dikeç'in annesi ile olan fotoğrafına yapılan iğrenç yorumlar...

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda eli cebinde atış yaparak tüm dünyanın gündemine oturan milli sporcu Yusuf Dikeç'in sosyal medya hesabından annesiyle paylaştığı fotoğrafa çirkin yorumlar yapıldı. Sosyal medyada bazı kullanıcılar, milli sporcunun annesine yapılan aşağılık yorumlara tepki gösterdi.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 10 metre havalı tabanca karışık takım mücadelesinde Şevval İlayda Tarhan ile Türkiye'ye gümüş madalya kazandıran Yusuf Dikeç, 4 Ağustos tarihinde resmi X hesabını açtı.

X hesabını aktif olarak kullanan milli sporcu, geçtiğimiz saatlerde de annesiyle olan fotoğrafını Türkçe'de "En değerlim" anlamına gelen "My Most Precious...." notuyla paylaştı.

Fotoğrafın altına yapılan çirkin yorumlar ise tepki çekti.

YİNE HAZMEDEMEDİLER

Yusuf Dikeç'in başörtülü ve geleneksel giyime sahip annesiyle paylaştığı fotoğrafı hazmedemeyen sosyal medya kullanıcılarının yaptığı çirkin yorumlar şu şekilde:

Yine hazmedemediler yine insanlıktan çıktılar: İşte Milli sporcu Yusuf Dikeç'in annesi ile olan fotoğrafına yapılan iğrenç yorumlar...

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Fotoğrafa yapılan çirkin yorumlara sosyal medyadan tepki yağdı. Bazı kullanıcılar "Yusuf Dikeç" etiketi altında, yapılan aşağılık yorumlara tepki gösterdi.

Yine hazmedemediler yine insanlıktan çıktılar: İşte Milli sporcu Yusuf Dikeç'in annesi ile olan fotoğrafına yapılan iğrenç yorumlar... ile ilgili etiketler Yusuf Dikeç 2024 Paris Olimpiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

Levent Gültekin'den İmamoğlu'na: Garip gurebaya yaptığın zamla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun

İstanbul'da suya yapılan fahiş zamlara tepki gösteren CHP yandaşı Levent Gültekin, "İstanbul’da yüksek su faturası ödüyoruz. Niye? Beyefendi en büyük icraat olarak kent lokantası açsın. Garip gurebanın suyuna ulaşımına zam yapıyorsun o parayla kendine siyasi kariyer inşa ediyorsun." dedi.