Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'de ilk antrenmanına çıktı!

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş maçında Lugano ile oynayacağı maç öncesi günü izinli olarak geçirirdi. Sevilla'dan kadroya katılan yeni transfer Youssef En-Nesyri ise Can Bartu Tesisleri'nde kendisi için hazırlanan özel program eşliğinde çalıştı.

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2'nci ön eleme turu rövanş maçında Lugano ile oynayacağı maç öncesi günü izinli olarak geçirirdi.

Sevilla'dan kadroya katılan yeni transfer Youssef En-Nesyri ise Can Bartu Tesisleri'nde kendisi için hazırlanan özel program eşliğinde çalıştı.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Fenerbahçe 5 yıllığına kadrosuna kattığı Faslı forvet Youssef En-Nesyri için İmza Töreni düzenledi.

En-Nesyri, "Burada olduğum için gerçekten çok mutluyum. Harika bir takım gerçekten ve uzun zamandır takip ediyordum. Mario ve başkanımıza teşekkür ediyorum. Bana güvendikleri için hocamıza da teşekkür ediyorum" dedi.

 

Youssef En-Nesyri, Fenerbahçe'de ilk antrenmanına çıktı! ile ilgili etiketler Youssef En-Nesyri Fenerbahçe Sevilla Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.