Youssef En-Nesyri transferinde olay gelişme! İşte Fenerbahçe'ye imza atmamasının nedeni...

Fenerbahçe, gelecek sezonda forvete bir takviye daha yapmak istiyor. Sarı-Lacivertliler bu mevkide öncelik olarak Youssef En-Neyri'yi kadrosuna katmayı hedefliyor. Bunun için yoğun mesai harcayan yönetime İtalyan basınında olay bir haber geldi.

Gelecek sezon için hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de hareketli günler yaşanıyor. Yeni sezonda şampiyonluk hasretine son vermek isteyen Sarı-Lacivertliler, transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olarak dikkat çekti.

Fenerbahçe şu ana kadar Allan Saint-Maximin, Çağlar Söyüncü, Cenk Tosun, Oğuz Aydın ve Levent Mercan'ı renklerine bağladı.

Orta saha ve forvet takviyeleri de yapacak olan yönetimin önceliğiyse forvet transferi. Sarı-Laciveliler'in Teknik Direktörü Jose Mourinho'nun golcü listesindeki bir numaralı isimse Youssef En-Nesyri...

Fenerbahçe, Faslı santrforun transferi için Sevilla ile anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertliler'in bu transfer için İspanyol ekibine 20 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edilmişti.

Adı Roma ve Al-Qadsiah ile de anılan 27 yaşındaki golcüyle görüşmelerini sürdüren yönetimin, En-Nesyri ile de anlaşma sağladığı ve kısa süre içerisinde resmi imzaların atılacağı öne sürülmüştü.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç da Bodrum Fenerbahçeliler Derneği'nin düzenlediği gecede yaptığı açıklamada Youssef En-Nesyri'yi çok istediklerini ancak sabırlarının tükendiğini ve sportif direktör Mario Branco'ya bu transfer için 48 saat süre verdiğini açıkladı.

Çizme basınından Faslı santrforun Sarı-Lacivertliler'e transferine ilişkin flaş bir iddia ortaya atıldı.

ROMA'NIN İLGİSİ NEDENİYLE İMZA ATMIYOR

Fotomaç'ın İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'dan derlediği habere göre, Youssef En-Nesyri'nin Roma'nın ilgisi nedeniyle henüz Fenerbahçe'yle anlaşma sağlamadığını yazdı.

Faslı santrfor geçtiğimiz sezon Sevilla formasıyla 41 maça çıktı. Faslı santrfor, 20 gol ve 3 asist kaydetti.

27 yaşındaki golcünün İspanyol kulübüyle olan sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

En-Nesyri'nin güncel piyasa değeriyse 20 milyon euro.

Youssef En-Nesyri transferinde olay gelişme! İşte Fenerbahçe'ye imza atmamasının nedeni... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Sevilla Transfer
GÜNÜN VİDEOSU

THY uçağı türbülansa girmişti! 6 kişinin yaralandığı uçağın içinden görüntüler ortaya çıktı

Türk Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Taipei seferini yapan uçağı, Taipei Havalimanı’na inişine kısa bir süre kala türbülansa girdi. Türbülans nedeniyle 4 yolcu ve 2 kabin görevlisi hafif şekilde yaralandı. Uçağın içinden yeni görüntüler ortaya çıktı.