Youtube, Tiktok, Instagram... Sosyal medyaya giriş yapılamıyor! İşte nedeni!

X, Instagram, Telegram, YouTube'a giriş yapılamıyor. TUSAŞ saldırısı sonrası sosyal medya mecralarına bant daraltma uygulanıyor. Peki bant daraltma nedir?

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'ye (TUSAŞ) düzenlenen terör saldırısının ardından sosyal medya platformlarına bant daraltma uygulanıyor.

 BANT DARALTMA NEDİR?

Bant daraltma; bir web sitesine erişimin yavaşlatılmasıdır. Kullanıcılar aktif olarak siteye giriş yapabilir ancak bu oldukça zor ve yavaş bir şekilde olur. Bu yüzden, bazen internet hızında bir sorun olmamasına karşın, bazı web sitelerine giriş yapmak zorlaşır.

Youtube, Tiktok, Instagram... Sosyal medyaya giriş yapılamıyor! İşte nedeni! ile ilgili etiketler Instagram YouTube Twitter X (Twitter)
GÜNÜN VİDEOSU

TERÖR SALDIRISININ GÖRÜNTÜLERİ TUSAŞ saldırganları taksiyle geldi: 1'i kadın 3 terörist

Son Dakika Haberi... Kahramankazan'daki TUSAŞ yerleşkesine gerçekleştirilen terör saldırısının detayları yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Üç terörist ticari taksiyle geldi. Burada el bombası attı. Teröristlerden ikisi olay yerinde etkisiz hale getirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Bu hain terör saldırısı, Türkiye’nin savunma sanayinde elde ettiği başarıları hedef almıştır" dedi.