YRP'den istifa etmişti! Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar: Yeniden Refah Partisi benim için hayal kırıklığı oldu

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı. Katıldığı bir programda istifasıyla ilgili konuşan Gülpınar, "Yeniden Refah benim için hayal kırıklığı oldu. Kurumsal bir yapı yok orada. Benim için önemli olan değişen ne var? Değişen hiçbir şey yok. Aynı şeyler, hayal kırıklığı oldu.'' dedi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini açıkladı.

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Gülpınar, katıldığı bir programda konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gülpınar açıklamasında "Yeniden Refah benim için hayal kırıklığı oldu. Kurumsal bir yapı yok orada. Benim için önemli olan değişen ne var? Değişen hiçbir şey yok. Aynı şeyler, hayal kırıklığı oldu.'' dedi.

 
 
YRP'den istifa etmişti! Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Kasım Gülpınar: Yeniden Refah Partisi benim için hayal kırıklığı oldu ile ilgili etiketler Mehmet Kasım Gülpınar
GÜNÜN VİDEOSU

Sakaryaspor Başkanı Gökhan İn, önce tehdit edildi sonra darp edildi!

Zor günler geçiren 1.'lig ekiplerinden Sakaryaspor’un kulüp Başkanı Gökhan İn saldırıya uğradı. Alacak verecek meselesi yüzünden olduğu iddia edilen tartışmada Gökhan İn'in saldırıya uğradığı anlar kameraya yansıdı.