YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor?

YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor? Yüksek Seçim Kurulu'nun internet sitesine erişim sağlanamıyor. Bugün gerçekleşen yerel seçimi takip etmek isteyen vatandaşlar YSK'nın sitesinde büyük bir yoğunluk oluşturuyor. YSK'nın sitesine giriş yapmayı deneyen vatandaşlar 'Sisteme yoğunluk sebebiyle geçici bir süre erişim sağlanamamaktadır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz.' mesajıyla karşılaşıyor. Peki YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor? Ne zaman açılacak? YSK'nın sitesi çöktü mü?

YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor? Tüm Türkiye'de gerçekleştirilen yerel seçim büyük bir heyecan yarattı. Oylarını kullanan vatandaşlar şimdi ise sonuçları takip etmeye çalışıyor. YSK'nın sitesinde yaşanan yoğunluktan dolayı, erişim sağlanamıyor. Peki YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor? YSK'Nın sitesi çöktü mü? Ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor?

YSK'NIN İNTERNET SİTESİ NEDEN AÇILMIYOR?

YSK'nın internet sitesi, yaşanan yoğunluktan dolayı açılmıyor. YSK'nın sitesine girmeye çalışan vatandaşlar "Sisteme yoğunluk sebebiyle geçici bir süre erişim sağlanamamaktadır. Lütfen bir süre sonra tekrar deneyiniz." mesajıyla karşılaşıyor.

Sitenin ne zaman tekrar açılacağı bilinmiyor.

YSK'nın internet sitesi neden açılmıyor? ile ilgili etiketler YSK
GÜNÜN VİDEOSU

Çaykur Rizespor taraftarları, Alanyaspor maçının ardından takımlarını saha kenarında sorguya çekti!

Süper Lig'in 7. hafta maçında Çaykur Rizespor, deplasmanda Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Müsabaka sonrası Mavi-Yeşilliler'in, taraftarları takımın kötü gidişatından dolayı oyunculara tepkilerine dile getirdiler.