Yunan Sağlık Bakanı'ndan küstah sözler! Haddini aştı! ''F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'da olabiliriz''

Yunanistan Sağlık Bakanı Georgiadis Türk milletini tehdit ederek "F-35'lerle radara görünmeden bir gece ansızın Ankara'da olabiliriz" dedi. Georgiadis ayrıca Türkiye'nin havacılık konusunda 'sıfır' olduğunu ifade etti. İşte detaylar....

Geçtiğimiz günlerde Yunanistan Savunma Bakanı Dendias Türk askerini ve KKTC'yi hedef alarak küstah sözler sarf etti. Bu açıklamalara başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere MSB'den ve bakanlıklardan da tepki geldi. Erdoğan KKTC dönüşü yaptığı açıklamalarda Yunanistan Başbakanı Miçotakis'e seslenirken "Bakanına haddini bildir" çağrısı yaptı.

YUNAN BAKAN HADDİNİ AŞTI!

Bu yaşananların ardından bu kez de Yunanistan Sağlık Bakanı Georgiadis, iki ülke arasındaki ilişkileri gerecek açıklamalarda bulundu. Yunanistan Sağlık Bakanı Georgiadis, “Türklerin 'Bir gece ansızın gelebiliriz.' sloganları beni güldürüyor. Asıl biz satın aldığımız F-35’lerle bir gece ansızın Türkiye’de olabiliriz. Türkiye havacılıkta tam bir sıfır.” diyerek Türk milletini tehdit eden küstah açıklamalar yaptı.

Yunan Sağlık Bakanı'ndan küstah sözler! Haddini aştı! ''F-35'lerle bir gece ansızın Ankara'da olabiliriz'' ile ilgili etiketler Yunanistan
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.