Yunus Akgün'den iddialı sözler: Kimse merak etmesin, hedeflerimiz büyük!

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Letonya ekibi Rigas FS ile 2-2 beraberlikle ayrıldı. Karşılaşma sonrası Sarı-Kırmızılılar'da Yunus Akgün iddialı sözlerde bulundu.

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta maçında temsilcimiz Galatasaray, 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Letonya ekibi Rigas FS ile 2-2 beraberlikle ayrıldı. 

Karşılaşma sonrası Sarı-Kırmızılılar'da Yunus Akgün iddialı sözlerde bulundu.

''KİMSE MERAK ETMESİN, HEDEFLERİMİZ BÜYÜK''

"Üzgünüz. 2-0'ı bulduktan sonra son 42'te 43'te yedik. İçeri girmeden gol yememiz iyi olmadı. Motive oldular. 3'ü bulup fişi çekmen gerekiyor böyle maçlarda. Kaldığımız yerden devam edeceğiz. Alanya maçına konsantre olacağız. Kimse merak etmesin, hedeflerimiz büyük. İlk 8'den direkt yükseleceğiz."

 

 

Yunus Akgün'den iddialı sözler: Kimse merak etmesin, hedeflerimiz büyük! ile ilgili etiketler Rigas FS Galatasaray UEFA Avrupa Ligi Yunus Akgün
GÜNÜN VİDEOSU

Milli sporumuz Heimlich manevrası! Malatya'da öğretmen öğrencisinin hayatını kurtardı

Son yıllarda sıkça rastlanan Heimlich manevrasıyla hayat kurtarma olaylarına bir yenisi Malatya'da eklendi. Öğretmen Yusuf Doğan, boğazına şeker kaçan öğrencisini Heimlich manevrası ile kurtardı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.