Yusuf Demir'in menajerinden Okan Buruk'a sosyal medyadan mesaj: "Adam daha ne yapsın?"

Galatasaray'a büyük umutlarla gelen ancak geçtiğimiz sezon kiralık giden ve bu sezon forma şansı bulamayan Yusuf Demir, dün Adana Demirspor maçında süre almıştı. Oyuncunun menajeri, teknik direktör Okan Buruk'a göndermeli bir paylaşımda bulundu.

Galatasaray forması giyen Yusuf Demir için menajeri Serhat Güneş'ten sürpriz bir paylaşım geldi. Güneş, oyuncusuna süre vermeyen teknik direktör Okan Buruk'a göndermede bulundu.

Güneş, Adana Demirspor maçının ardından 21 yaşındaki futbolcu için, "Adam tekmeye kafa atıyor, daha ne yapsın???" paylaşımı yaptı.

NE OLMUŞTU?

Yusuf Demir, Adana Demirspor karşılaşmasında sonradan oyuna dahil olmuş Tolga Kalender ile girdiği mücadele sonrası takımına penaltı kazandırmıştı. Yusuf Demir'in pozisyonda kafasında kanama meydana gelmişti.

Yusuf Demir'in menajerinden Okan Buruk'a sosyal medyadan mesaj: "Adam daha ne yapsın?"

Yusuf Demir'in menajerinden Okan Buruk'a sosyal medyadan mesaj: "Adam daha ne yapsın?" ile ilgili etiketler Yusuf Demir Okan Buruk Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Düzce'de fındık işçilerini taşıyan minibüs uçuruma yuvarlandı, çok sayıda yaralı var

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde fındık işçilerini taşıyan minibüs, iddiaya göre freninin boşalması sonucu yaklaşık 50 metreden uçuruma yuvarlandı. Kazada çocukların da aralarında bulunduğu 6'sı ağır 22 kişi yaralandı.