Yusuf en-Nesyri ağları sarstı, Fenerbahçe Manu'yu elinde kaçırdı! Fenerbahçe 1 - 1 Manchester United | Maçın özeti

UEFA Avrupa Ligi'nde 3. hafta maçında temsilcimiz Fenerbahçe, evinde İngiliz ekibi Manchester United'ı konuk etti. Kadıköy'deki karşılaşma 1 - 1 bitti ve puanlar paylaşıldı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 3. haftasında sahasında Manchester United'ı ağırladı. Karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı.

Fenerbahçe'nin golü, 49. dakikada Youssef En-Nesyri'den gelirken, Manchester United'ın golü ise 15. dakikada Christian Eriksen'den geldi.

Bu karşılaşmayla birlikte Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde puanını 5'e, Manchester United ise 3'e yükseltti.

UEFA Avrupa Ligi'nin 4. haftasında Fenerbahçe, Hollanda temsilcisi AZ Alkmaar deplasmanına konuk olacak, Manchester United ise Yunanistan temsilcisi PAOK'u evinde ağırlayacak.

MAÇIN ÖZETİ:

15. dakikada Manchester United, Christian Eriksen'in golüyle öne geçiyor: 0-1.

49. dakikada Feberbahçe, Yusuf en-Nesyri'nin golüyle eşitliği sağlıyor: 1-1.

FENERBAHÇE - MANCHESTER UNITED MAÇI İLK 11'LERİ:

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar, Osayi-Samuel, Fred, Amrabat, Szymanski, Tadic, Saint-Maximin, En Nesyri.

Manchester United: Onana, Dalot, De Ligt, Lindelöf, Martinez, Eriksen, Ugarte, Rashford, Mazraoui, Garnacho, Zirkzee.

 

 

Yusuf en-Nesyri ağları sarstı, Fenerbahçe Manu'yu elinde kaçırdı! Fenerbahçe 1 - 1 Manchester United | Maçın özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Manchester United UEFA Avrupa Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kahraman Mehmetçik, Irak'ta teröristlerin inlerine kadar girdi!

Mehmetçik, teröristlerin inlerine giriyor. Irak’ın kuzeyindeki Hakurk bölgesinde teröristlere ait mağara tespit edildi. Mağarada çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi.