Zelenskiy: Bu gece çok zor olacak, fırtına koparacaklar

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları 2. günün gecesinde de devam ederken Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, sosyal medya hesapları üzerinden son durumla ilgili Ukrayna halkını ve dünya kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, "Bu gece çok zor olacak, fırtına koparacaklar" açıklamasını yaptı. Zelenskiy, Rus saldırılarına karşı dünya liderlerinden bazı yardımlar için anlaştığını da söyledi.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy bir kez daha kamera karşısına geçerek ulusa seslendi.

Zor ama cesur bir günü geride bıraktıklarını söyleyen Zelenskiy, "Bu gece gündüzden daha zor olacak. Gece şiddetli saldıracaklar, başkenti korumalıyız. Bu gece dayanmalıyız. Kimse neden çocuk kreşlerinin ve sivil yerleşim yerlerinin bombardımanlarla vurulduğunu izah edemeyecek. Dünya liderleriyle Ukrayna'ya önemli yardımlar konusunda anlaştık. Bu gece çok geçecek. Kiev'i kaybedemeyiz." dedi.

"DÜNYA LİDERLERİ İLE YENİ YARDIM VE DESTEKLER KONUSUNDA ANLAŞTIM"

Bazı dünya liderleri ile görüşmeler sürdürdüğünü aktaran ve destek istediğini belirten Zelenskiy, "Bugün hangi dünya lideri ile konuşmadığımı söylesem daha kolay olur. Buna devam ediyoruz. Ukraynalıların bu saldırganlığa karşı Batı’dan başka ne tepkiler beklediğini ana hatlarıyla anlattım. Yeni yardım ve yeni destekler konusunda anlaştım" ifadelerini kullandı.

Zelenskiy: Bu gece çok zor olacak, fırtına koparacaklar ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya Zelenskiy
GÜNÜN VİDEOSU

Murat Kurum’dan müteahhitlere racon: Deprem bölgesinde iş yapmayan müteahhitin teminatını yakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, deprem bölgesinde işe başlamayan müteahhitlerin teminatının iptal edilmesi talimatını verdi.