Zeynep Bakşi Karatağ kimdir, nereli kaç yaşında, evli mi?

Son dönemlerin merak edilen isimlerinden Zeynep Bakşi Karatağ, müzikseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Bu bağlamda 'Zeynep Bakşi Karatağ kim?' sorusu arama motorlarında sıkça araştırılıyor. Peki, Zeynep Bakşi Karatağ kimdir, nereli kaç yaşında, evli mi? İşte, Zeynep Bakşi Karatağ'ın hayatı ve müzik kariyeri hakkında merak edilenler...

Son zamanların dikkat çeken isimlerinden biri olan Zeynep Bakşi Karatağ, müzikseverlerin ilgisini toplamayı sürdürüyor. Bu doğrultuda "Zeynep Bakşi Karatağ kimdir?" sorusu, arama motorlarında sıkça sorgulanıyor. Peki, Zeynep Bakşi Karatağ kimdir, nerelidir, kaç yaşında, evli mi? İşte, Zeynep Bakşi Karatağ'ın yaşamı ve müzik kariyeri!

Zeynep Bakşi Karatağ kimdir, nereli kaç yaşında, evli mi?

ZEYNEP BAKŞİ KARATAĞ KİMDİR?

1974 yılında İstanbul'da doğan Zeynep Bakşi Karatağ, kökeni Tunceli'ye uzanan bir Türk şarkıcıdır. Eğitim hayatına İstanbul'da başlayan Karatağ, ilköğretim, ortaokul ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde Seha Okuş'tan solfej dersleri almıştır. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı sınavlarını kazanarak burada iki yıl eğitim görmüştür. Ancak, evlilik nedeniyle 1999 yılında Almanya'ya yerleşmiştir.

ZEYNEP BAKŞİ KARATAĞ MÜZİKLERİ NELER?

Zeynep Bakşi Karatağ, YouTube platformuna eklediği şarkılarla büyük beğeni toplamış, 2016 yılında Kalan Müzik etiketiyle "Mozaik" isimli ilk albümünü çıkarmıştır. 2018 yılında ise "Usulca" adlı ikinci albümünü piyasaya sürmüştür. 2019 yılında popüler televizyon dizisi "Çukur"da seslendirdiği "Adaletin Bu mu Dünya" ve "Talihim Yok Bahtım Kara" isimli şarkılarla geniş bir kitleye ulaşmıştır.

1999 yılından bu yana Almanya'da yaşayan Zeynep Bakşi Karatağ, müzik kariyerine burada devam etmektedir.

Zeynep Bakşi Karatağ kimdir, nereli kaç yaşında, evli mi? ile ilgili etiketler YouTube
GÜNÜN VİDEOSU

500 bin İsrail vatandaşı harekete geçti: Binyamin Netanyahu'ya yol gözüktü!

İsrail'in başkenti Tel Aviv'de 500 bin İsrail vatandaşı 6 esirin ölümünün ardından, Başbakan Binyamin Netanyahu ve hükümetine Gazze'de ateşkes sağlanmasını öngören teklife imza atmaları için çağrı yaptı.