Zeynep Bastık erkek arkadaşıyla partide dans etti, sevgilisi Serkay Tütüncü bir köşeden izledi! O anlar sosyal medyayı ikiye böldü

Zeynep Bastık, Harbiye konseri sonrası yapılan partide erkek arkadaşıyla partide dans etti, sevgilisi Serkay Tütüncü bir köşeden gülümseyerek onları izledi! O anlar sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Zeynep Bastık’ın Harbiye konseri sonrası yapılan partide arkadaşı Baran Mengüç ile dans ettiği anlarla gündem oldu.

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Zeynep Bastık erkek arkadaşıyla partide dans etti, sevgilisi Serkay Tütüncü bir köşeden gülümseyerek onları izledi! O anlar sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Kimi "Ne gereksiz ya sevgilinin yanında" derken kimi ise "Ne güzel çift", "Kadın arkadaşıyla dans etmiş ne var" dedi.

Zeynep Bastık erkek arkadaşıyla partide dans etti, sevgilisi Serkay Tütüncü bir köşeden izledi! O anlar sosyal medyayı ikiye böldü ile ilgili etiketler Zeynep Bastık Serkay Tütüncü
GÜNÜN VİDEOSU

Köpeksever bir kadın mahalle sakinlerini tahrik edip kavga etti!

Her yıl onlarca vatandaşımıza saldırarak hayatını zindan eden ve öldürülen başıboş sokak köpeklerini izinsiz bir şekilde besleyen köpeksever bir kadın, kendisine tepki gösteren mahalle sakinleriyle kavga etti.