Zidane'ın Real Madrid'den ayrılık nedeni ortaya çıktı!

Zinedine Zidane'ın Real Madrid ile Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşamasının hemen ardından takımdan ayrılması bir çok polemiği beraberinde getirmişti. Real Madrid eski başkanlardan Ramon Calderon ayrılığın nedenini açıkladı.

Real Madrid eski başkanı Ramon Calderon, geçen sezon sonunda Zinedine Zidane'ın sürpriz bir şekilde görevinden neden ayrıldığını açıkladı. Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırdıktan 5 gün sonra Zidane'ın ayrılmasını Bleacher Report'a değerlendiren Calderon, Zidane'ın isteklerinin yönetim tarafından kabul görmemesi üzerine ipleri kopardığını söyledi.

Kulübün, Portekizli yıldızı satma ve Gareth Bale'i takımda tutma kararı aldığını belirten Calderon, "Zidane, Cristiano'nun kalmasını ve Bale'in satılmasını istedi. Yönetim bunun tam tersi karar aldı. Zidane, Bale'in gidişinin ardından bazı isimlerin transfer edilmesi raporunu verdi. Ancak istekleri olmadı ve kulüpten ayrıldı. Zidane'ın haklı olduğu daha sonra ortaya çıktı." diye konuştu.

Zidane'ın Real Madrid'den ayrılık nedeni ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Kağıthane'de çekiçli maganda dehşeti! Aracın önünü kesip saldırdılar

Trafikte seyreden akü ustası Ercan Kızılaslan, aynı sanayi sitesinde akü işi yapan husumetlileri tarafından önü kesilerek çekiçli ve sopalı saldırıya uğradı. Saldırı anları cep telefonu kamerasına yansıdı.