Zümrüdüanka 18. bölüm full kesintisiz izle!

Zümrüdüanka 18. bölüm full kesintisiz izle! Zümrüdüanka 18. bölüm izle linki tek parça FOX TV'de. Bu akşam son bölümüyle izlenecek olan Zümrüdüanka 18. son bölüm tek parça FOX PLAY'den yayınlanacak.

Zümrüdüanka 18. bölüm izle linki araştırılıyor. Başrollerinde Zümrüd'ün rol aldığı Zümrüdüanka 18. son bölüm tek parça FOX TV ekranlarında olacak. 7 Kasım Cumartesi akşamında ekrana gelecek olan dizide neler olacak?

Zümrüdüanka son bölümde; Zümrüt ve Serhat’ın evlenme kararı, Azimet’in sonunu düşünmeden hareket etmesine sebep olur. Serhat ve Azimet, kopma noktasına gelirler. Serhat ve Zümrüt, herkese ve her şeye rağmen sonunda evlenirler. Bunca badireden sonra, sadece mutlu olmak için birbirlerine söz verirler. Ancak Abbas’ın, Meliha üzerinden kurduğu plan da hızlanmıştır. Suhandan, Hamit’in oğluna kendini kabul ettiremez. Suhandan bunun üzüntüsünü yaşarken, onu daha kötü günlerin beklediğinden habersizdir.

ZÜMRÜDÜANKA 18. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Meliha, çok tehlikeli bir durumun içine düşer. Bunu herkesten saklamaya çalışsa da Zümrüt ve Serhat, Meliha’nın başına geleni öğrenirler. Serhat, Abbas’ı bulup, hesap sormak için her yerde onu arar. Abbas da Serhat’tan kaçarken, çok yanlış birine sığınır. Serhat, adaleti sağlamaya çalışırken, yine en yakınları tarafından sınanacaktır. Meliha, içine düştüğü durumdan kurtulabilecek midir? Zümrüt ve Serhat, mutlu olmak için daha ne kadar bedel ödeyecektir?

Zümrüdüanka 18. bölüm full kesintisiz izle! ile ilgili etiketler Fox TV zümrüdüanka 18. son bölüm tek parça zümrüdüanka son bölüm full

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.