Zümrüdüanka izle FOX TV Canlı!

Zümrüdüanka izle FOX TV Canlı! Zümrüdüanka 12. bölüm izle full tek parça halinde haberimizde. Zümrüt, kendisinden saklanan sırları öğrendi. Peki, Zümrüdüanka 13. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Zümrüdüanka izle FOX TV Canlı! Başrollerinde Ceren Yılmaz'ın oynadığı Zümrüdüanka 26 Eylül Cumartesi fox tv ekranında yayınlandı. Zümrüdüanka 12. bölüm full tek parça izleme linki ve detaylar haberimizde...

ZÜMRÜDÜANKA 12. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ CANLI FOX TV

ZÜMRÜDÜANKA 11. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Suhandan, Özgüç Konağı'ndaki yaşantısına devam ederken, tüm şartlara rağmen ayakta kalmaya çalışır. Hamit'in Suhandan'a olan ilgisi günden güne artarken, Canan'ın da rahat durmaya niyeti yoktur. Serhat, hayatını kökünden değiştirecek bir sırrı öğrenir.

Zümrüdüanka 12. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Zümrüt gerçekleri öğreniyor…

Bu sırrın ortaya çıkmasıyla birlikte, önemli bir yol ayrımına gelir. Vermesi gereken kararla; sadece kendisinin değil, tüm konağın kaderini değiştirecektir.

 

Zümrüdüanka izle FOX TV Canlı! ile ilgili etiketler Fox TV zümrüdüanka izle fox canlı zümrüdüanka yeni bölüm izle

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Kocamustafapaşa'da istismar iddiasına baltalı saldırı; adamın motosikletini parçaladı

İstanbul Kocamustafapaşa'da bir baba, kızının "beni istismar ediyor" diye şikayet ettiği adama baltayla saldırdı. Şüpheli olay yerinden kaçarıp canını zor kurtarırken yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı.